Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Изпълнителната комисия на ГЕРБ се събира, за да анализира ситуацията след пуснатия запис

Политика

Изпълнителната комисия на ГЕРБ се събира, за да анализира ситуацията след пуснатия запис

Изпълнителната комисия на ГЕРБ се събира, за да анализира ситуацията след пуснатия запис - Tribune.bg
Снимка:

Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще се събере днес да направи анализ на ситуацията от гледна точка на мандата след пуснатия запис, съобщи председателят на Народното събрание Росен Желязков по bTV. Той уточни, че не е слушал целия запис, изнесен от Радостин Василев, за който депутатът твърди, че е от заседание на Националния съвет на „Продължаваме промяната“.  

Има два въпроса, които възникват от него – първо, за причината да се извади и второ, за последиците, както и заради разговорите за втория мандат, каза Росен Желязков.

Въпросните записи пораждат напрежение сред актива на партията на фона на заявеното намерение за съвместно управление с втория мандат за кабинет, пише БНР. 

Според „24 часа“ пък днес ще има среща на Николай Денков и Мария Габриел. Елитът на партията е силно обиден и разгневен от унизителните квалификации за партията и лидерите им от Петков и Василев. Мнозина настоявали да се поставят нови условия на ПП. Други виждали ситуацията като нож в гърба и изразявали съмнения, че ще се спази уговорката за ротация, пише изданието като се позовава на свои източници. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети