Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Как 24 май официално стана предизборно мероприятие на БСП и по БНТ?

Политика

Как 24 май официално стана предизборно мероприятие на БСП и по БНТ?

Снимка:

С помощта на президента изместиха духовниците и застанаха начело на шествието

В последния ден от предизборната кампания – след като изместиха духовниците и преподавателите от първите редици на шествието за 24 май, БСП използваха националния празник като предизборно мероприятие.

Това се случва в ден, в който много от останалите партии вече бяха спрели кампаниите си от уважение към Деня на славянската писменост.

Нов гаф на Президентството вбеси ректора на СУ

БСП обаче, с активното съдействие на президента, използваха празника като още един повод да се покажат по телевизиите.

В партийните репортажи по БНТ след новините БСП са поръчали за излъчване участието на социалистите в официалното шествие. Корнелия Нинова не се засрами и от факта, че това е традиционно съвместно събитие на всички институции и граждани.  


Етикети 24 май, БСП, БНТ

Коментари (2)

Обединител Браво на президента, той е духовният обединител на нацията. Защо не сте снимали и Фандъкова, тя също беше на чело. Гаф е да не спазваш Протокола, папата, каза, че с мафията можеш да преговаряш, но с протокола-не.Какво бездуховно има един ред, къде е написано. Традицията е в училищата да се правят венци и да се украсяват ликовете на Кирил и Методий. И да се празнува в просветните средища. А президентът е обединител на нацията и има право да поведе едно шествие. Ректорът, като да е начело, да се кандидатира за президент.А в момента в СУ , качеството на образованието в него е на толкова ниско ниво, студентите нямат елементарна грамотност. Голяма част от тях не могат да съставят и едно изречение, но все пак завършват.
25.05.2019 08:08 / Отговор
Умен Не обръщайте образованието в политика. Засрамете се. 24 Май е дена на културата, а не на политиците
25.05.2019 18:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив