Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Калин Вельов за вота на недоверие: Корабът не потъва, морето е бурно

Политика

Калин Вельов за вота на недоверие: Корабът не потъва, морето е бурно

Снимка:

„Не ме е страх. Аз смятам, че корабът не потъва, а морето е бурно. Друга тема е как ще се справи корабът с бурното море. Още преди 4 години исках да вляза в политиката, но сега се отвори такава възможност”, заяви БТВ певецът Калин Вельов, който влезе като депутат в парламентарната група на ГЕРБ на мястото на Джема Грозданова.

„Предизвикателство е да бъдеш в морето, докато има бурен вятър. Никой не може да бъде категоричен, но аз не смятам, че вотът ще мине. Не съм политически експерт, нито политик. Аз съм музикант с гражданска позиция, който има намерение да подпомогне своя сектор”, обясни депутатът от ГЕРБ.

Той се обърна към протестиращите и сподели, че според него те имат голямо основание. Музикантът е на мнение, че връзката между гражданите и управлението се е загубила и трябва да бъде възобновена. Той смята, че много от нещата, които искат протестиращите, са справедливи, но начинът, по който искат те да се случат е нереалистичен.

„Смятам, че в този момент не трябва да бъде сменяно правителството и държавата не бива да остава без правителство. До март всички могат да се подготвят за избори и по демократичен начин да се избере ново правителство. Добре е, че хората изразяват бурно и шумно позицията си, за да бъдат гарантирано чути  и да бъдат взети мерки. Задължително трябва да има корекции”, категоричен е Вельов.

Той заяви, че ще се постарае да направи всичко възможно за малкото време, в което ще участва в управлението.  


Коментари (1)

АСЕН ИЛИЕВ ПСЕТАТА ПАК СА СБЪРКАЛИ ГОСПОДАРЯ СИ - ХАЗАРСКАТА АЗИАТСКА СВИНЯ :) СЛЕД ВАС И НЕЯ, ЩЕ Я ЗАКОЛЯ :) ИМАМ И ЗЪБ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО ЗАГИНАХ В БОЙ С ХАЗАРСКИТЕ КО ПЕЛЕТА, ОТВЪД ДУНАВА :) Е, НЕ БЕШЕ СЛУЧАЙНО, ЕДНИ СКАПАНИ ПСЕТА МЕ ПРЕДАДОХА И МЕ ОСТАВИХА С МАЛЪК ОТРЯД. СЪЩИТЕ ДЕТО МЕ ДЕБНАТ И СЕГА ПО ЗАПОВЕД НА ХАЗАРСКАТА СВИНЯ, ДА МИ УСТРОЯТ ПРОВОКАЦИЯ И АКО МОЖЕ ДА МЕ ЛИКВИДИРАТ :) НО, ПРОВОКАЦИИТЕ СРЕЩУ БОГА ЗАВЪРШВАТ ТА-КА https://dox.abv.bg/download?id=3d6b26d75f НЕДОНОСЧЕТА! ВИЖТЕ ТАМ ДА СИ ДОПЪЛНИТЕ ИСТОРИЯТА ЗА АСПАРУХ :) НЕ Е РЕДНО ТОЯ ДЕТО ВИ Е ДАЛ ДЪРЖАВА, ТАКА ПРОСТО ДА Е ЗАГИНАЛ НЯКЪДЕ И ДА НЯМА ДРУГИ СВЕДЕНИЯ ЗА НЕГО. :)
И, ПОНЕЖЕ АЗ! Я СЪЗДАДОХ ТАЯ ДЪРЖАВА УБИТАЦИ, СЕГА ПАК АЗ, ЩЕ Я ЛИКВИДИРАМ.
19.07.2020 19:36 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още