Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Калоян Методиев за извънредното заседание на парламента: Активно мероприятие с манипулативен характер

Политика

Калоян Методиев за извънредното заседание на парламента: Активно мероприятие с манипулативен характер

„Активно мероприятие с манипулативен характер е това извънредно заседание.“ Така коментира изслушването за кадрите с полицейско насилие в НС политологът и бивш шеф на кабинета на президента Румен Радев – Калоян Методиев пред БТВ.

Според него в момента има много по-важни теми като политическата криза, актуализацията на бюджета и нормализирането на политическия процес.

„Не съм за полицейското насилие, но съм за истината. Това събитие, което се случва зад колоните на МС преди година, вече е в съда, тези полицаи са наказани дисциплинарно, отделно текат разследвания срещу тях, кадрите са гледания. Върви разследване по Наказателен кодекс, има и процес. Такова нещо не се е случвало в държавата досега, търси се пропагандният ефект“, каза Методиев.  

Според него Ива Митева свиква това заседание под напора на едно „взривяване“ на общественото мнение за събития преди една година.

По думите в хаоса се крие истината и се решават други проблеми. „Не може връчването на мандати да се обвързва с актуализацията на бюджета“, коментира Методиев.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още