Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кандидат-президентската двойка на ВМРО: Ние сме тук, за да защитим българския национален интерес

Политика

Кандидат-президентската двойка на ВМРО: Ние сме тук, за да защитим българския национален интерес

Кандидат-президентската двойка на ВМРО: Ние сме тук, за да защитим българския национален интерес - Tribune.bg
Снимка:

„Дълго време водя лична война в сектора. Управлението на ректора на ВТУ се базира на страх, репресии и уволнения. Скоро ще видим решението на прокуратурата, ще има справедливост. Сигналът беше анонимен - зад текста срещу мен се е скрил някой, който не иска да носи отговорност. Обвинението е несъстоятелно“, заяви пред Нова телевизия доц. Милен Михов, кандидат за президент от ВМРО, по повод дисциплинарното му уволнение от висшето училище.

„Тук съм от името на ВМРО и да защитавам каузите на ВМРО. Сред приоритети ни са българската армия, силна отбрана, защита на българския суверенитет, съхраняването на българското семейство и традиции", категорична бе Мария Цветкова, кандидат за вицепрезидент на патриотите.

„Искам да попитам Румен Радев дали ще бъде допусната вредната либерална пропаганда, дали ще съхрани българското семейство и християнските ценности? Дали ще бъде допуснат натиска по отношение на Северна Македония? Ние сме тук, за да защитим българския национален интерес", съобщи Цветкова.  

„ВМРО си дава сметка къде се намира, както и какво може да постигне. Ние не сме издигнати от Инициативен комитет, не сме и наемници на партии. Не сме и бизнес проект на някой олигарх", разкри доц. Михов.

„Гордеем се, че нашата кандидатура е издигната от младежката организация на ВМРО", допълни той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети