Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кънев призна, че му е трудно да води листата на „Демократична България“

Политика

Кънев призна, че му е трудно да води листата на „Демократична България“

Кънев призна, че му е трудно да води листата на Демократична България - Tribune.bg
Снимка:

Вижда атака срещу Малинов, който не гласува срещу пакета „Мобилност“

„За мен това е много труден момент. Аз не съм се подготвял да участвам в кампания за Европейски избори, освен като категоричен и убеден застъпник на Демократична България и лично на Светослав като водещ кандидат и досегашен мой представител в ЕП.“ Това написа в профила си във Фейсбук Радан Кънев, след като стана ясно, че той е избран за водач на листатана „Демократична България“ за участие в изборите за Европейски парламент.

„Атаката срещу Светльо само показва колко трудна и кална ще бъде тази кампания… Затова и когато лично Светослав ме помоли да обмисля това решение, и когато водещите кандидати и лидерите на коалицията заедно - и това е много съществено, заедно - ми го предложиха това беше много трудно решение. И както повечето трудни решения, трябваше да бъде взето за часове“, допълва в статуса си Кънев.

Приел, защото се чувствал готов да работи за обединението на всички демократични избиратели, на всички общности в центъра и дясното, на демократичната общност. Бил готов и да гради силна алтернатива на ГЕРБ, също и силна и единна Европа.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

СТЕФАНОВ Малинов сам се атакува и никой друг не е виновен за тъпотията на гейската им партийка!
30.03.2019 20:19 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети