Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Караянчева: Каня Радев на кафе в парламента, ще му покажа как работи

Политика

Караянчева: Каня Радев на кафе в парламента, ще му покажа как работи

Караянчева: Каня Радев на кафе в парламента, ще му покажа как работи - Tribune.bg
Снимка:

Но без Иво Христов, който му пише отговорите

„Аз съм си Цвета от Кърджали. Радвам се, че имам хора при които се връщам всяка седмица, казваме си къде сме сгрешили какво трябва да направим напред, няма да се главозамая“. Това заяви пред Канал 3 председателят на НС Цвета Караянчева.

„Бих искала да чуя мнението на президента, а не заучени мисли. За мен е важно какво казва моя Президент. Мислех, че ще успее да бъде президент на всички граждани, но до момента виждаме, че той е такъв само за избирателите на БСП. Той нищо ново не каза на това интервю, не влезе в диалог с нас. Той отказа среща на Бойко Борисов, но прие среща за „Визия за България”- това е много странно. Негов избор е дали да идва в НС, той винаги има място там. Тези изявления, които прави по медиите, може спокойно да ги направи от трибуната, ако има желание“, категорична беше тя.

„Идвало ми е на ум да го поканя в парламента, да дойде, за да му разкажа как работи и да му покажа какво точно правят народните представители, за да аргументираме всички предложения и закони, защото когато налага вето на даден закон, не съм убедена, че той е наясно по някои теми. Темата за данъците на старите коли и обезщетенията на близките на жертвите, тогава се видяхме на конституционен съд, го посъветвах да разбере Стоянова, защото цената на застраховката, ще се вдигне.  Имам намерение да поканя Румен Радев на кафе в парламента, за да му разкажа какво точно се случва в този парламент, който той доста често напада и говори за рейтинга му“, каза още Караянчева.

Обидно е някак си как президентът излиза, хвърля в пространството някакви твърдения и излиза, след което няма на кого да отговориш. Ако дойде искам да присъства без Иво Христов – човекът, който му пише отговорите“, заяви председателят на НС.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети