Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: Началото на следващата седмица ще има Коалиционен съвет заради оставката на Димов

Политика

Каракачанов: Началото на следващата седмица ще има Коалиционен съвет заради оставката на Димов

Каракачанов: Началото на следващата седмица ще има Коалиционен съвет заради оставката на Димов - Tribune.bg
Снимка:

Не посочи дали ще номинират друг за министър на околната среда и водите

Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов съобщи в интервю за БНТ, че Коалиционният съвет на ГЕРБ и патриотите заради оставката на Нено Димов ще се проведе в началото на следващата седмица.

На въпрос има ли готовност да номинирате друг човек за екоминистър, Каракачанов отговори:

„Не сме коментирали такъв въпрос. Първо трябва да проведем коалиционния съвет в началото на седмицата, за да преценим какво ще правим по-нататък“.

Той определи задържането на Димов като излишно, тъй като документите, които са иззети при акцията, според него са били предоставени още през декември.

„На един професионалист му се слага кръст на политическата кариера, днес е факт, той подава оставка. В края на краищата съдът решава кой е виновен. Аз не коментирам действията на прокуратурата, тя е в качеството си като обвинител да обвинява. Съдът решава кой е виновен, кой не е виновен. До доказване на вина по нашия закон и Конституция всеки е невинен“, заяви още Каракачанов.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Кирил Каракачанов е агент на ДС, измамник, псевдо патриот! Защо прокуратурата не се самосезира за безумната сделка с Ф16? Гърците купиха повече самолети Ф35 за по-малко пари! Пълно безумие!!!! Цялата му работа на тоя човек е една далавера- паспорти, самолети на чертеж, дронове за 24 милиона.....незаконни тераси...
10.01.2020 17:00 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп