Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: Решението да отидем на изборите сами не е развод

Политика

Каракачанов: Решението да отидем на изборите сами не е развод

Каракачанов: Решението да отидем на изборите сами не е развод - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов заяви, че решението за самостоятелно явяване на изборите не е „развод“ с НФСБ. Според него това е естествен ход, а такова е и желанието на над 75% на членовете на ВМРО.

В Плевен Красимир Каракачанов направи отчет на свършеното през мандата. Той съобщи, че вече е номиниран за водач на листата на партията в града, става ясно от видео във Фейсбук профила на вицепремиера.

„Тенденцията започна да се налага още 2019 г. на евроизборите, когато се явихме поотделно и буквално няколко месеца след това на местните избори отново поотделно, така че, не бих го нарекъл развод, това е естествен ход на събитията в политиката. И другото, което мога да кажа, е че това е преобладаващото мнение на нашите структури в страната“, заяви Каракачанов. Той беше категоричен, че партията е изнанадвала социологията и не се притеснява от 4 % бариера.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Тартаковер "..Решението за самостоятелно явяване на изборите е желанието на над 75% на членовете на ВМРО..." !?
ВМРО има ли 75 членуващи в тази организация?
Такива организации влизат в парламента по някакво безумно заслепление в народа. Там показват, че за нищо не стават освен за пълнене на собствените джобове и уреждане на всички приятели и роднини. Ползата за нацията е нулева, вредата-неизчислима.
Затова краката им здраво миришат и не стават за второ стъпване в парламент. Такива се изредиха в 30-те отминали години и оставиха мръсотията, която няма да се измие от поне още три поколения.
Партии на Лупи, Луджев, Бареков, Шкембе-войвода, Варели, Марешки... Сигурно пропускам още много миризливи еднодневки.
06.02.2021 13:47 / Отговор
коментар Абе таратаковере когато беше обявено, че ОЛАФ ще разследват радев и п.узунов никакъв те нямаше за коментар!Сега се убиваш да коментираш кой какво си и, що си правил, нали!!!
07.02.2021 08:16
С тези е свършено. Постъпиха по възможно най-егоистичния начин спрямо консервативната идея.
06.02.2021 17:01 / Отговор
. . . Завъртя някоя друга оръжейна сделка и го активираха, да се отдръпне! Дори и да е влязат в Парламента, те вече направиха гуша! Жалко за Валери!
06.02.2021 20:15

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати