Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: Изследвах се за наркотици, ще съдя Марешки

Политика

Каракачанов: Изследвах се за наркотици, ще съдя Марешки

Каракачанов: Изследвах се за наркотици, ще съдя Марешки - Tribune.bg
Снимка:

Той ми скъсваше телефона, за да може да се намъкне в правителството, заяви вицепремиерът

Вицепремиерът Красимир Каракачанов обяви, че ще съди лидера на "Воля" и депутат Веселин Марешки заради твърдението му, че взимал прахообразни вещества. Вчера Каракачанов си направил тест във Военномедицинска академия за наркотици и той е отрицателен, обясни министърът на отбраната. „Този господин с жълтите панталонки намекна, че злоупотребявам с прахообразни лекарства. Аз съм си направил тест за наркотици и ще съдя Веселин Марешки”, каза Кракачанов в пред bTV.

Преди дни лидерът на „Воля” Марешки заяви, че „ВМРО е Троянският кон на ДПС в коалицията” и поиска оставката на Каракачанов.

„Въпросното лице с жълтите гащи говори глупости. Той ми скъсваше телефона преди време с идеята да направим по-голям блок, за да може да се намъкне в правителството. Както се казва – те не го пускат на село, той пита за попската къща. Той е решил да се легитимира”, каза Каракачанов по повод коментарите на Марешки. Министърът на отбраната отрече да е близък с ДПС и припомни, че изваждането на ДПС от управлението на страната е главна цел на коалицията.

„Марешки е патеричка, вижте го как гласува – когато като Патриоти казваме, че нещо няма да подкрепим, веднага се появява Марешки и гласува „за”. Сега същият този човек говори за опитомена опозиция – това е смешно”, каза Каракачанов.

„Проблемът в Обединените патриоти е, че там има стари напрежения от преди шест-седем-осем години, които избуяват от време на време, когато между партньорите няма нормален диалог”, обясни Каракачанов. Той добави, че след разговори всички различия били изгладени и „бяха канализирани в правилното русло”. „Моя грижа е да се опитвам да балансирам и стабилизирам коалицията”, допълни той.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети