Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каролев: Борисов няма конкуренция в България

Политика

Каролев: Борисов няма конкуренция в България

Каролев: Борисов няма конкуренция в България - Tribune.bg
Снимка:

Ще спечели изборите, трябва да спре да кляка на всеки, който стачкува, смята икономистът

„Според мен пак ще спечелят изборите. Не виждам Борисов от какво го е страх, освен от собствената му сянка. Той няма конкуренция в България, ГЕРБ няма конкуренция в България. Аз не съм гласувал за ГЕРБ никога, но признавам, че те нямат конкурент в България и към днешна дата“. Това заяви икономистът Владимир Каролев в предаването „Денят на живо“ по Канал 3.

„Борисов отдавна не съм го виждал, но като го видя, ще му кажа – „писна ми“. Той трябва да престане на всичко, което стачкува, да му кляка. Какво значи „няма да закрия болница в моя мандат?“ Ами тя болницата отдавна закрита, там само се източва – говоря за видинската, имаше една болница, в която вътре всеки беше болен от пневмония – защо – защото за това има пътека и който отиде, го правят болен. Като се съкратят някои болници, тогава ще има пари за други болници, тогава ще има пари за вертолет и модерни линейки“, твърди Каролев.

Той обаче изтъкна, че има пропуснатите възможности за икономиката и той лично „не е щастлив“ от 3-процентовия ръст.

„Да, на 3-то място сме по ръст в Европейския съюз, но аз не виждам защо да не сме на 1-во. Основното за ръста за заплатите са... Те са две - държавният и частният сектор. В държавния премиерът може да обещае, може и да изпълни, но в частния сектор заплатите се вдигат само ако този, който ги плаща, има такава възможност. Хубавата новина е, че за разлика от някои държави, които ще влязат в рецесия тази година, макар и неголяма, като Италия, България няма да влезе в рецесия, няма да има намаляване на икономическия ръст“, заяви Каролев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

ПЕРКУСЯН КАРОЛЕВ,ВИЖ СЕ ПЪРВО В ОГЛЕДАЛОТО!вече си се изчерпал и само приказки.хората не са по-глупави за да ти вярват.стига,спри се..............
20.02.2019 09:11 / Отговор
Глупав Каролев трепери за БНТ, пълен смешник. Какво разбира той от журналистика.
20.02.2019 09:51 / Отговор
Д Ами, БНТ става все по-безлична и червенееща в новинарските емисии и предавания, ще изгубят доверие и достоверност.
20.02.2019 10:54

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати