Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Добрев: БСП ще е последна политическа сила след вота, за съжаление

Политика

Кирил Добрев: БСП ще е последна политическа сила след вота, за съжаление

Кирил Добрев: БСП ще е последна политическа сила след вота, за съжаление - Tribune.bg
Снимка:

 „БСП ще бъде последна политическа сила, за съжаление. Заради поведението на БСП „Възраждане“ ще е втора или трета партия в парламента“. Тази прогноза направи в интервю за предаването „Тази сутрин“ по БТВ социалистът Кирил Добрев.

В края на миналата година той беше изключен от партията, но съдът обяви отстраняването му за незаконно и Добрев отново е член на БСП.

Според него „Демократична България“ няма да влезе в следващия парламент, защото повечето десни хора ще гласуват за „Продължаваме промяната“.

По думите на Добрев конфликтът между лидера на социалистите Корнелия Нинова се дължи на лични отношения и е заради Калоян Методиев. От него конфликтът се пренесе върху БСП, смята социалистът.

Вероятно има и ревност, че левите хора харесват повече Радев, отколкото Нинова, допълни той.

 Относно спрените доставки на газ от „Газпром“ Кирил Добрев смята, че България е била използвана като опитно зайче. „След нас всички подписаха договор за плащане в рубли. Преди нас правиха експерименти“, коментира представителят на БСП.

По негово мнение служебният кабинет се държи наистина национално отговорно – работи за реална диверсификация на доставките на газ.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати