Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Добрев: По-голяма част от нашите сбирки са посветени на миналото и носталгични спомени

Политика

Кирил Добрев: По-голяма част от нашите сбирки са посветени на миналото и носталгични спомени

Кирил Добрев: По-голяма част от нашите сбирки са посветени на миналото и носталгични спомени - Tribune.bg
Снимка:

„БСП трябва отново да бъде прогресивна партия. В миналото в нея са членували всички новатори и визионери. Днес по-голяма част от нашите сбирки са посветени на миналото и носталгични спомени. Трябва да положим усилия да върнем този кръг от хора отново при нас“. Това е заявил социалистът Кирил Добрев по време на дискусия в градския съвет на БСП – София за бъдещето на партията, организирана от Янаки Стоилов, Петър Мутафчиев и Костадин Паскалев.

През годините имаше успешни опити, при които партията спечели голяма обществена подкрепа, посочи Добрев.

„Скорошен пример е вотът на недоверие по екологичните теми. БСП ни търсеха и такива, които са далеч от политиката. Това е бъдещето, по което трябва да вървим. Всички носим в сърцето си смисъла на лявата идея. Искам да запазим най-романтичното и най-героичното от нашето минало като партия, но да сме готови да го надградим. Идентичност се пази с победи, не само разкази и дискусии“, коментира социалистът, който е един от номинираните за председател на партията на предстоящите вътрешни избори.

Според него е нужно в дебатите на основните партийни организации да участват и хора, които не са членове на левицата.

„За да има ефект, трябва хем да откриеш качествени за политиката хора, хем да им дадеш път, често за сметка на своя собствен път за развитие. Нека всички се замислим колко от нас приемат тази работа по този начин.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети