Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков доволен от „борбата за границата“

Политика

Кирил Петков доволен от „борбата за границата“

Кирил Петков доволен от борбата за границата - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът Кирил Петков специално благодари на зам.-министърът на земеделието Иван Христанов. Причината не е ясна, но от написаното от премиера става ясно, че „борбата за гранизата е борба за държавността“.

Христанов и екипа му пък са постигнали решителни действия на ГКПП „Капитан Андреево“, каквито и да са те.

Припомняме, че само преди КПКОНПИ стартира проверка срещу Христанов за конфликт на интереси.  

Проверката е въз основа на получен сигнал, в който е посочено, че Христанов продължава да бъде член на Съвета на директорите на търговско дружество и след заемането на поста заместник-министър - висша публична длъжност по смисъла на ЗПКОНПИ, съобщиха от Антикорупционната комисия.

Нито след датата на назначаването му за заместник-министър, нито преди това - при избирането му за народен представител, в Търговския регистър не е вписано прекратяване на договора за управление на частната фирма по отношение на Христанов.

Предметът на дейност на търговското дружество е „предоставяне на консултантски услуги и бизнес анализи на дружества относно финансирането на дейността им и капиталовата им структура, управление и моделиране на бизнес процеси, инвестиции в други предприятия, рекламна дейност и други“, се посочва още в сигнала.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети