Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков: Най-важното за бъдещия президент е да слага България над всичко и да бъде обединител (ВИДЕО)

Политика

Кирил Петков: Най-важното за бъдещия президент е да слага България над всичко и да бъде обединител (ВИДЕО)

Кирил Петков: Най-важното за бъдещия президент е да слага България над всичко и да бъде обединител (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Кирил Петков отново реши да гласува в началото на изборния ден в 133 СУ „А. С. Пушкин“ в София. Миналата неделя той предизвика скандал, след като си позволи да наруши изборния закон и отправи директна агитация в деня на вота.

Днес Петков заяви, че е гласувал за промяната. „Най-важното за бъдещия президент е да слага България над всичко и да бъде обединител“, каза още той. Петков заяви, че процесът за съставяне на правителство върви много добре, вече има екипи, които са 18 на брой по различните теми. „Всичко ще се излъчва онлайн и ще става пред българските граждани", допълни съпредседателят на ПП. 

Той каза още, че е хубаво всеки да си каже всичко, а по тези теми, които се обединяват ще залегнат в програма, а по другите ще продължат преговорите.

„Президентът, който ще спечели тази вечер не може да повлияе на тези преговори, но със сигурност ще окаже влияние на пътя, по който ще поеме България през следващите 5 години“, заяви още Петков.

На въпрос дали Крим е руски, Петков се измъкна с отговор, че България е с натовска ориентация и не желае да влиза в тази тема.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети