Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков: В София е задължително да имаме един кандидат за кмет с ДБ

Политика

Кирил Петков: В София е задължително да имаме един кандидат за кмет с ДБ

Кирил Петков: В София е задължително да имаме един кандидат за кмет с ДБ - Tribune.bg
Снимка:

Кирил Петков обяви, че в сряда се връщат обратно в пленарната зала. Тогава те ще предложат временната комисия за промените в Изборния кодекс.  По думите му в НС трябва да се решават проблемите на хората, които са належащи в момента. "Какво му е на Изборния кодекс, не разбирам, нали Борисов се хвали, че е победил с него”, каза той.

Очаквам да се използва чл. 82 от правилника на НС и тези безумия със среднощното гласуване да се прекратят, после да отидем в зала и да гласуваме и ако има промени, се надявам президентът да сложи вето за хартиената бюлетина, каза Петков.

Вярвам, че трябва да има максимално обединение на демократичните общности и явяване с един кандидат. В София е абсолютно задължително да бъдем с един кандидат, рано е да се кажат имена, каза Кирил Петков.

Попитан дали отиваме към предсрочни избори, той заяви, че не трябва да се маха отговорността на първия. "Понесете отговорността и направете дискусии по политики, нека да се види кои други партии могат да ги подкрепят, а не да се върви към предсрочни избори", подчерта съпредседателят на ПП.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати