Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков: Президентът просто не иска неговият главен секретар да бъде сменен

Политика

Кирил Петков: Президентът просто не иска неговият главен секретар да бъде сменен

Кирил Петков: Президентът просто не иска неговият главен секретар да бъде сменен - Tribune.bg
Снимка:

„Всички разбираме, че истинската драма зад думите на президента е, че той просто не иска неговият главен секретар да бъде сменен, въпреки показните убийства, ужасяващите престъпления на насилие и смразяващи криминални хроники". Това написа Кирил Петков в своя фейсбук профил.

Повод за неговия коментар стана изказване на президента Румен Радев от Шипка. Там президентът заяви, че 3 март е каузата, която обединява милиони българи навсякъде по света.

Според Румен Радев обществото чака отговори каква е ролята на Алексей Петров в стъкмяването на коалицията. Какви ангажименти са поемани и какви високи постове в държавата са му обещавани. Радев каза, че България няма нужда от сглобкаджийство, а от обединяване срещу похищението на демокрацията.

„Зад повечето политици, които се надъхват с псевдопатриотизъм, се крие една проста истина - искат повече власт или не искат да отстъпят власт, която вече са имали. Нека си кажем обаче честно за какво реално става дума", написа още Кирил Петков.

Той добави, че още в миналото редовно правителство този главен секретар не се справял, но президентът застанал плътно зад него, защото му бил верен.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети