Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков със заявка да оставане в политиката

Политика

Кирил Петков със заявка да оставане в политиката

Кирил Петков със заявка да оставане в политиката - Tribune.bg
Снимка:

„Оттук нататък, под една или друга форма ще следим нещата как се случват, за разлика от преди, когато просто протестирахме. Събрахме знание и това знание ще го използваме под една или друга форма, за да бъдем гарант по някакъв начин.“ Това каза в интервю за БНР министърът на икономиката Кирил Петков. Той изрази готовност да подпомогне новия министър на икономиката, за да предаде натрупания от него опит.

„Бих дал толкова време, колкото й трябва, за всякакъв вид съвети, обяснения и информация – тази инерция да продължи със същата скорост. Голямата ни надежда е да няма стъпка назад, а да се продължи със същата скорост напред.“

Запитан смята ли да продължи кариерата си като политик, Петков посочи: „Оставаме изцяло в политическия живот на страната с една-единствена цел – България има много по-голям потенциал. С някои от министрите се чувстваме вече като част от един екип“, отбеляза той.

„Да, пука ни за България. Не, няма да изчезнем сега по бизнесите си. Ще си ги управляваме, но всеки от нас в момента има доста голяма енергия да бъде част от продължителната промяна на България. Със сигурност ще бъдем активни.“, допълни още служебният министър.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети