Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кметът на Луковит за Цветанов: Говори за морал и прозрачност от екрана, а еднолично редеше листите в ГЕРБ

Политика

Кметът на Луковит за Цветанов: Говори за морал и прозрачност от екрана, а еднолично редеше листите в ГЕРБ

Снимка:

Кметът на Луковит Иван Грънчаров отправи остри критики към Цветан Цветанов. Ето какво написа кметът в профила си във Фейсбук:  

„Чак днес, гледайки предаването „120 минути” в което гост бе Цветан Цветанов, разбрах всъщност, кой пречи на Общината толкова дълго време да не получи съгласието на Държавата да стане стопанин на пещера Проходна. Оказа се че защитника на тази за мен организация БТС с криминално управление е бил именно той. Наистина, чак не ми се вярваше, че сивият кардинал в БТС е бил той. Вярно, че във времето на няколко пъти ми казаха, че ще си имам проблем с него, но въпреки това не вярвах.

И днес той директно в ефир се изцепи за Ягодинската пещера, която бил спасил от лапите на община Борино, която искала да прилапа едни 70000 лв. на година приходи, като я стопанисва. Но видиш ли той закрилника се преборил да се стопанисва от бандитската за мен БТС и така помогнал на хората.

Нямам думи!

Този мислител и до скоро втори човек в ГЕРБ се оказва, че не знае, кой представлява хората. Оказва се не общината в която живеят според него, а някакви льохмани от БТС. Стига бе!

Срам нямате ли? За нахалство виждам и в повече.

Не разбрах всъщност, какво го интересува, кой редял листите на ГЕРБ в момента. Мога обаче да кажа, как се редяха, когато зависеше от него. Като във всяка демократична партия и тук прозрачно. Канеше  ръководствата на областта и общините на среща за редене на листа. Там всички решавахме единодушно подреждането в негово присъствие, съгласие и одобрение. До тук обаче с демокрацията и прозрачността. След няколко дни идваше и неговото еднолично решение не подлежащо на промяна.

И сега този човек ми говори за морал и прозрачност от екрана.

Стига бе!“  


Коментари (21)

Nelito Ех, точно сега ли се сети този пич да обвинява! Бойко се вихри, страх го е. Всички ги е страх.
24.01.2021 23:13 / Отговор
Мимето От кого ни е страх? От тоя селски цървул ли? От тоя, дето 20 години е на държавна заплата, а е милионер? Я марш!
24.01.2021 23:21 / Отговор
Алекс Едно е ясно, че всички са във схемата по един или друг начин. Въпросният кмет говори много “искрено”, но ако се порови и за него човек кой знае какво ще лъсне... В политиката има много удари под кръста, но накрая да важни резултатите, а Републиканци за момента имат много смислени предложения и конструктивни критики. Всеки сам си предценява сам за себе си, за кого да си пусне гласа, но да не стане накрая че пак да се оплакваме по кръчмите и все другите са ни виновни....
25.01.2021 07:58 / Отговор
Татулова до Алекс Не знам кой си и на каква възраст, но коментарите са в стил "Пропаганда и агитация" на ЦК на БКП! Цецо е затънал до веждите и направи политически проект, за да се изкара политически репресиран като опозиционер, а не тлъст партиен далавераджии!
Изглежда възтъповатият Цецоу е пуснал окръжно до троловете да пишат, че Борисов го е стрaх! Много грешна стратегия, ужасно грешна!
25.01.2021 10:35
Алекс Само да подкрепя тезата отгоре след едно търсене в Google:
“ Фирмата на градоначалника на Луковит – Иван Грънчаров, е получила субсидия от Фонд „Земеделие” от близо 210 хиляди лева за изграждането на къща в село Дъбен.”
“ Проектът е одобрен за финансиране от Фонд „Земеделие” през 2014 г., когато Грънчаров вече управлява Луковит. Издигнат е от ГЕРБ. ”
Ето и статията в BTV:
https://btvnovinite.bg/predavania/btv-reporterite/kmetat-na-lukovit-sashto-sas-subsidija-za-proekt.html
25.01.2021 08:06 / Отговор
Иван Грънчаров Имам не една, а няколко фирми и всички са от преди да стана кмет. Те имат няколко проекта, а не един от ПРСР. Занимават се съм животновъдство, производство и продажба на хранителни продукти. Всичко съм имал преди да стана кмет и ме дразнят въздухари попаднали в политиката случайно и станали милионери работили само на държавна служба. Време е някой да ги озапти!
25.01.2021 17:31
BoLeto Някой май подразни лъва! Когато фактите излизат наяве, на никой не му допада, особено на кмета на Луковит!
25.01.2021 08:20 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още