Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветан Цветанов: Като гласуваш за ГЕРБ – получаваш ДПС

Политика

Цветан Цветанов: Като гласуваш за ГЕРБ – получаваш ДПС

Цветан Цветанов: Като гласуваш за ГЕРБ – получаваш ДПС - Tribune.bg
Снимка:

„Когато гласуваш за ГЕРБ – получаваш ДПС“, заяви пред БТВ Цветан Цветанов. Отстраненият от ГЕРБ след имотен скандал политик обяви, че между лидерите на двете партии имало скрити договорки. Освен това той „призна“, че се е срещал с депутата от ДПС Делян Пеевски, но само при „изпълнение на служебните си задължения“ и отрече да е присъствал на негов роден ден.

По думите му името на Делян Пеевски е дописвано в списъците за посещение при него в Министерския съвет, а в действителност не се е срещал толкова често от депутата.

Той коментира, че Борисов му е подарил 11 часовника, символизиращи спечелените от ГЕРБ избори, докато той е бил шеф на предизборния щаб на партията. Цветанов заяви, че не ги носи, защото е суеверен.

Той беше категоричен, че всички спечелени от партията избори, докато той е бил в нея, са били честни и за това говори фактът, че са били признати от политическите сили у нас.

Лидерът на „Републиканци за България“ коментира и думите си, че полицейски началници в МВР защитават определени интереси.

„Областният директор на МВР в Шумен винаги е появявал интерес с кого съм се срещал в града. Това, което знам е, че той, заедно с шефа на горското стопанство в Паламара, се събират с членове на ДПС, а премиерът е чест гост. Знам, че когато се правят местни избори, се привикват кандидатите“.

Той прогнозира, че около 350 хил. граждани ще гласуват за „Републиканци за България“ на предстоящите избори.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (27)

на Борисов да му е ОБЕЦА НА УХОТО ЦВЕТАНОВ се оказа поредният / дано е последен / БОКЛУК ял от шепата на ГЕРБ и Борисов и после се "изсрал на метеното "! БОКЛУК !
24.01.2021 19:27 / Отговор
съгласен Цветанов - същия червен боклук като Борисов. Отрепките се надушват отдалеч. До вчера Цветанов заедно с Борисов раздаваха цялата държава на Пеевски и Доган, сега Цветанов го играе, че няма общо, но всички знаем, че продължава да си е зависим от Пеевски и просто му е дал друга роля.
24.01.2021 19:36
ГЛАСУВАШ ЗА РУМЕН РАДЕВ - ПОЛУЧАВАШ ПУТИН/СТАЛИН/БЕРИЯ-............................................ ГЛАСУВАШ ЗА ЦВЕТАНОВ-ПОЛУЧАВАШ РУМЕН РАДЕВ...
ГЛАСУВАШ ЗА БСП-ПОЛУЧАВАШ РУМЕН РАДЕВ......
ГЛАСУВАШ ЗА ДБ/ДСБ-ПОЛУЧАВАШ РУМЕН РАДЕВ.....
24.01.2021 19:47
Не съгласен ,аз гласувам за герб И получавам Бойко, това искам!
24.01.2021 20:07
Мицева Цветанов работи срещу ГЕРБ поне от 2015 година! Той е огромна грешка на Борисов, която обаче беше поправена перфектно, с шут!
А иначе и като опозиционер Цецо говори все така объркано, но наглее забележимо! Кой ли го финансира?
24.01.2021 21:46
до съгласен Не ми се прави на ОТВОРКО ! Кака Курни ще ти вкара двата крака в един САПОГ /ботуш/ за невладеещите руски език . Може и да ни потрябва СПЕШНО ако се туткаме с боклуци като горния !
24.01.2021 19:40 / Отговор
съгласен Странно, гербаджийските кремълски подлоги разпродавате страната на руските олигарски и плащат милиарди за бойлерите-реактори, а ще ми правят някакви повърхностни заяжданки за руския. Сменете си опорките, че сте нелепо шизофренични. И Цветанов имаше едно качество, което му признавам, колкото и да беше зле и корумпиран и то е, че имаше винаги принципна проевропейска позиция, за разлика от всички останали герберски калинки и това не може да му се отрече.
24.01.2021 19:50
точно ти "съгласен" си кремълската подлога, никого не можеш да заблудиш и на челна стойка да застанеш.
24.01.2021 20:06
. . . Болшевишкият Трол отново взе да усмърдява с "кремълски подлоги"! Чете какво пишат за тях, и почва да го повтаря като папагал за ГЕРБ! Изгладили са му мозъка като тоалетна чиния! Отдавна да съм го уволнил като трол, за бездарие и слабоумие!
24.01.2021 20:12
Чич Цветанов ще получи реванша си! Точно това кара Боко да трепери! ДПС са кукловоди и протежета на Москва!
24.01.2021 19:42 / Отговор
Жужо Немаш представа ако Бойко се "разтрепери*/разбирай го като разприказва/ къде заминава Цецко!
24.01.2021 21:49
Stan Радва ме, че Цветанов хвърля светлина върху тъмната страна на политиката у нас. Интересно какво биха коментирали патриотите за партньорите на коалиционния си партньор?
24.01.2021 19:45 / Отговор
ALP Да много си прав това ще е много интересна тема
24.01.2021 19:51
ALP Много точно каза какво се случва и как се разпределят нещата, браво и само така, дясна и евроатлантически ориентирана политика. Колкото и да не им харесва и да лаят гербаджиите , Републиканците ще бъдат в следващия парламент - проста математика.
24.01.2021 19:46 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети