Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветан Цветанов: Като гласуваш за ГЕРБ – получаваш ДПС

Политика

Цветан Цветанов: Като гласуваш за ГЕРБ – получаваш ДПС

Снимка:

„Когато гласуваш за ГЕРБ – получаваш ДПС“, заяви пред БТВ Цветан Цветанов. Отстраненият от ГЕРБ след имотен скандал политик обяви, че между лидерите на двете партии имало скрити договорки. Освен това той „призна“, че се е срещал с депутата от ДПС Делян Пеевски, но само при „изпълнение на служебните си задължения“ и отрече да е присъствал на негов роден ден.

По думите му името на Делян Пеевски е дописвано в списъците за посещение при него в Министерския съвет, а в действителност не се е срещал толкова често от депутата.

Той коментира, че Борисов му е подарил 11 часовника, символизиращи спечелените от ГЕРБ избори, докато той е бил шеф на предизборния щаб на партията. Цветанов заяви, че не ги носи, защото е суеверен.

Той беше категоричен, че всички спечелени от партията избори, докато той е бил в нея, са били честни и за това говори фактът, че са били признати от политическите сили у нас.

Лидерът на „Републиканци за България“ коментира и думите си, че полицейски началници в МВР защитават определени интереси.

„Областният директор на МВР в Шумен винаги е появявал интерес с кого съм се срещал в града. Това, което знам е, че той, заедно с шефа на горското стопанство в Паламара, се събират с членове на ДПС, а премиерът е чест гост. Знам, че когато се правят местни избори, се привикват кандидатите“.

Той прогнозира, че около 350 хил. граждани ще гласуват за „Републиканци за България“ на предстоящите избори.  


Коментари (27)

на Борисов да му е ОБЕЦА НА УХОТО ЦВЕТАНОВ се оказа поредният / дано е последен / БОКЛУК ял от шепата на ГЕРБ и Борисов и после се "изсрал на метеното "! БОКЛУК !
24.01.2021 19:27 / Отговор
съгласен Цветанов - същия червен боклук като Борисов. Отрепките се надушват отдалеч. До вчера Цветанов заедно с Борисов раздаваха цялата държава на Пеевски и Доган, сега Цветанов го играе, че няма общо, но всички знаем, че продължава да си е зависим от Пеевски и просто му е дал друга роля.
24.01.2021 19:36
ГЛАСУВАШ ЗА РУМЕН РАДЕВ - ПОЛУЧАВАШ ПУТИН/СТАЛИН/БЕРИЯ-............................................ ГЛАСУВАШ ЗА ЦВЕТАНОВ-ПОЛУЧАВАШ РУМЕН РАДЕВ...
ГЛАСУВАШ ЗА БСП-ПОЛУЧАВАШ РУМЕН РАДЕВ......
ГЛАСУВАШ ЗА ДБ/ДСБ-ПОЛУЧАВАШ РУМЕН РАДЕВ.....
24.01.2021 19:47
Не съгласен ,аз гласувам за герб И получавам Бойко, това искам!
24.01.2021 20:07
Мицева Цветанов работи срещу ГЕРБ поне от 2015 година! Той е огромна грешка на Борисов, която обаче беше поправена перфектно, с шут!
А иначе и като опозиционер Цецо говори все така объркано, но наглее забележимо! Кой ли го финансира?
24.01.2021 21:46
до съгласен Не ми се прави на ОТВОРКО ! Кака Курни ще ти вкара двата крака в един САПОГ /ботуш/ за невладеещите руски език . Може и да ни потрябва СПЕШНО ако се туткаме с боклуци като горния !
24.01.2021 19:40 / Отговор
съгласен Странно, гербаджийските кремълски подлоги разпродавате страната на руските олигарски и плащат милиарди за бойлерите-реактори, а ще ми правят някакви повърхностни заяжданки за руския. Сменете си опорките, че сте нелепо шизофренични. И Цветанов имаше едно качество, което му признавам, колкото и да беше зле и корумпиран и то е, че имаше винаги принципна проевропейска позиция, за разлика от всички останали герберски калинки и това не може да му се отрече.
24.01.2021 19:50
точно ти "съгласен" си кремълската подлога, никого не можеш да заблудиш и на челна стойка да застанеш.
24.01.2021 20:06
. . . Болшевишкият Трол отново взе да усмърдява с "кремълски подлоги"! Чете какво пишат за тях, и почва да го повтаря като папагал за ГЕРБ! Изгладили са му мозъка като тоалетна чиния! Отдавна да съм го уволнил като трол, за бездарие и слабоумие!
24.01.2021 20:12
Чич Цветанов ще получи реванша си! Точно това кара Боко да трепери! ДПС са кукловоди и протежета на Москва!
24.01.2021 19:42 / Отговор
Жужо Немаш представа ако Бойко се "разтрепери*/разбирай го като разприказва/ къде заминава Цецко!
24.01.2021 21:49
Stan Радва ме, че Цветанов хвърля светлина върху тъмната страна на политиката у нас. Интересно какво биха коментирали патриотите за партньорите на коалиционния си партньор?
24.01.2021 19:45 / Отговор
ALP Да много си прав това ще е много интересна тема
24.01.2021 19:51
ALP Много точно каза какво се случва и как се разпределят нещата, браво и само така, дясна и евроатлантически ориентирана политика. Колкото и да не им харесва и да лаят гербаджиите , Републиканците ще бъдат в следващия парламент - проста математика.
24.01.2021 19:46 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още