Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Колко по 100К са платили от ПП, за да стопят 8 % разлика?

Политика

Колко по 100К са платили от ПП, за да стопят 8 % разлика?

Колко по 100К са платили от ПП, за да стопят 8 % разлика? - Tribune.bg
Снимка:

Според измервания на терен на една от големите социологически агенции, резултатите показват 1% преднина на политическа партия (ПП) "Продължаваме Промяната" пред ГЕРБ, обяви в Стара Загора съпредседателят на партията Асен Василев. По думите му проучването е поръчано от тях и резултатите не са неочаквани. Подобен беше резултатът и в началото на кампанията, изтъкна Асен Василев. Той обяви, че са готови да съставят кабинет след вота на 2 октомври с БСП и „Да България“.

Думите на бившия финансов министър предизвикват подозрение дали ПП не си е платила социологията, имайки предвид думите на Ицо Харта, че социолозите не работят с реалистични данни.

Припомняме, че в телевизионно интервю Хазарта обяви, че социологическа агенция е поискала от „Продължаваме промяната“ 100 000 лв., за да има дадат повече проценти. Последва и реакция на социолозите, които с декларация пискаха кандидатът за депутат да назове име.

Христо Петров отказва да каже коя е агенцията с мотива: „Тези оферти не пристигат на фирмена бланка с подпис и печат на шефа на агенцията. За да кажеш такова нещо, трябва да имаш неопровержими доказателства“.

Той уточни, че предложението не е било отправено лично към него, а към човек от ПП. Според него на практика социолозите на искат отговор, защото много добре го знаят.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети