Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Комисията по отбрана отсъди: Емин е проявил вербална агресия и е злоупотребил със служебното си положение в „Пирогов“

Политика

Комисията по отбрана отсъди: Емин е проявил вербална агресия и е злоупотребил със служебното си положение в „Пирогов“

Комисията по отбрана отсъди: Емин е проявил вербална агресия и е злоупотребил със служебното си положение в Пирогов - Tribune.bg
Снимка:

„Изводът, който може да се направи от събраните по преписката документи и от камерите за видеонаблюдение е, че на 28.08.2023г. г-н Мустафа Емин е проявил вербална агресия, със спокоен тон, спрямо служителите на УМБАЛСМ "Н.И. ПИРОГОВ" ЕАД и е извършил злоупотреба със служебно положение", пише Христо Гаджев.

Във „Фейсбук“ депутатът отбелязва, че документите са изпратени на членовете на комисията за сведение.

„Очаквам, макар и безкрайно закъсняла, реакция от ръководствата на ПП и ДБ, министър Тагарев, и премиера Денков“, пише още Гаджев.

По-рано днес министърът на отбраната Тодор Тагарев излезе с първи коментар след скандала с неговия съветник.

„Случаят е много неприятен. Той беше иницииран от пост в личен профил, който след това беше препубликуван на сайта на „Пирогов”. Версиите са две. Аз съм изслушал моя съветник и това, което беше първоначално обявено. Те се разминават много съществено. Много емоционална беше реакцията на всички – и на медиите, и на гражданите, и в политическите среди. Ще взема решение, когато се запозная с фактите”, каза той.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати