Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Комитова остави на бъдещето решаването на проблема с неизплатените средства в „Автомагистрали Черно море“

Политика

Комитова остави на бъдещето решаването на проблема с неизплатените средства в „Автомагистрали Черно море“

Снимка:

Проблемът, за който протестират „Автомагистрали Черно море“, ще остане да се решава в бъдеще, коментира в кулоарите на парламента министърът на регионалното развитие Виолета Комитова. Тя посочи, че не е наясно защо ще има протест срещу министър, който си тръгва.

„Автомагистрали Черно море“ е частна компания, която е работила по отсечката Чирпан - Стара Загора. Има договор от януари тази година. Техният строеж приключи през юли месец. Тази фирма е част от една група фирми, които са сключвали договор на обща стойност 207 млн. лв. за ремонта на Чирпан - Стара Загора - 40 км от магистрала „Тракия“, но тези 207 млн. лв. не са били осигурени. За това е този протест“, разясни Комитова.

Министърът уточни, че те имат договор с „Автомагистрали“.

„От едната страна стои подписа на г-н Беличев, който е сключил всички тези договори - общо 10 договора за тази отсечка и не знам какво ще търсят от регионалния министър“, увери Комитова. Тя посочи, че няма покана да остане в редовен кабинет.

 По отношение на работата си като служебен министър тя заяви, че с някои въпроси се е справила, но с други - не. „Оценката ни я дава обществото”, заяви министърът.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема