Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Комунисти зоват Радев да назначи Жан Виденов за премиер

Политика

Комунисти зоват Радев да назначи Жан Виденов за премиер

Комунисти зоват Радев да назначи Жан Виденов за премиер - Tribune.bg

Пловдивското комунистическо движение „Че Гевара“ призова Румен Радев и всички политически сили да предложат на Жан Виденов „да бъде гарант за националния мир, като го поканят за следващия министър-председател.

„Само Жан Виденов е достоен за министър-председател!“, заявяват комунистите от Пловдив.

„Ако искате в политиката да има морал и да бъдат изхвърлени всички соросоиди и приватизатори, нека си спомним, че има един кристално чист човек. Това е Жан Виденов“, изтъкват от Че Гевара.

Самият Виденов не е бил попитан дали желае поста. Той нееднократно е подчертавал през годините, че не вижда за себе си път обратно в политиката.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

кесо Румбата може да "сондира" това "иновативно" предложение с хората на площада, като иде пак да ги поздравява с юмруци. Това може да им гарантира и нови "вълнуващи", този път зимни преживявания, като преди 24 години. Е, само в случай, че те наистина са тия за които искат да ни се представят.
19.07.2020 13:08 / Отговор
Тартаковер Без да съм бил някога, изобщо никога фен или гласуващ за тази формация, мога като обикновен българин да се подпиша в анкета , че този мъж беше може би единствения честен и неподкупен политик от началото на Прехода, до сега. Не си спомням друг, вероятно такъв беше и Петър Дертлиев, но той не взе реално власт за да имаме възможност за оценка. Дали Виденов беше виновен за онези години, дали му спретнаха такава съдба хората на Костов, дали отвън не беше удобен, или министрите му бяха слаби- не се наемам първосигнално да определям неща, които не са ми известни. Първосигнално и винаги сигурен в единствената своя истина е само примитивния човек, каквито тук са в изобилие.
Това което допускам с голяма доза сигурност е, че той няма да приеме в никакъв случай да омърси отново името си с политическа помия.
19.07.2020 13:28 / Отговор
В правителството на Виденов имаше земеделци, Чичибаба беше министър на земеделието, и те изнесоха с кораби зърното на България. Просто провалиха , както и неговите другари, Виденов. Но в момента ни трябва за служебен премиер само Ренета Инджова.
19.07.2020 14:47
Съжалявам, но... Ако е комунист, няма как да е честен. А ако е честен, няма как да е комунист...
19.07.2020 13:49 / Отговор
Ина Затова Жан напусна БСП.
19.07.2020 18:17
Коло По-големи и нагли комунисти от герберите няма.
19.07.2020 21:03 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ НЕ ЧУВАМ ИСТИНАТА ЗА "ВИДЕНОВАТА" ЗИМА.
КОЙ И ЗАЩО Я ОРГАНИЗИРА БЕ ???
ДА НЕМАТЕ СЛИВИ В УСТАТА? :)
20.07.2020 11:54 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп