Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Нинова: 9% не ни удовлетворяват, не плуваме в розови облаци

Политика

Корнелия Нинова: 9% не ни удовлетворяват, не плуваме в розови облаци

Корнелия Нинова: 9% не ни удовлетворяват, не плуваме в розови облаци - Tribune.bg
Снимка:

„Приблизително запазваме предишния резултат в една много сложна ситуация. През цялата кампания вървеше една добре организирана и манипулативна кампания срещу БСП. През цялото време се внушаваше, че БСП е приключила като партия, планът за убийството на БСП се провали.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в първи коментар след изборите в неделя.

„Изчакахме да излязат окончателните резултати. Обсъдихме ги на Изпълнително бюро. Това мълчание втори ден ни кара да дадем пресконференция, да благодарим на тези които гласуваха за нас“, добави Нинова.

Тя допълни, че БСП ще направи вътрешно допитване как да се държи Парламентарната група на партията при следващите преговори за правителство.

„Тези 9% не ни удовлетворяват. Да не мислите, че плуваме в розови облаци. Ще работим оттук нататък за повишаване на резултата, коментира още лидерът на БСП.

По думите ѝ не за първи път се случва да им бъде създадена партия-двойник и този път това е била „Левицата“. „Планирано, организирано, подплатено с много финанси, с подкрепата на служебния кабинет, на много места областни управители, назначени от президента Радев, работеха за „Левицата“. Имаме доказателство за това", допълни Нинова.  

Тя каза още, че е бил използван натиск върху хората от БСП да напуснат партията и да се присъединят към „Левицата“. „Е, и какъв е резултатът от това – „Левицата" остана под черта, а БСП успя да съхрани досегашния си резултат“, подчерта Нинова.

На въпрос с кои партии за съставяне на правителство би разговаряла БСП, Нинова заяви: "Ще разговаряме с всички партии, както сме го правили досега".


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети