Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Нинова от Бузлуджа: Промяната да не се превърне в подмяна с чалга концерт, обвит в целофан

Политика

Корнелия Нинова от Бузлуджа: Промяната да не се превърне в подмяна с чалга концерт, обвит в целофан

Снимка:

По време на ежегодния събор на социалистите на Бузлуджа, лидерката на БСП Корнелия Нинова дръпна пламенна реч. В нея тя предупреди, че е възможно промяната да се превърне в подмяна и индиректно нападна партията на Слави Трифонов. 

„Промяната да не се превърне в подмяна с чалга концерт, обвит в целофан“, предупреди соцлидерката. По думите ѝ, тяхната кауза е справедливост, солидарност, мир и равенство.    

„Няма да позволим да се подменя истината. Истината за нашите усилия, последователност, принципност, като опозиция и алтернатива. Другари, днес бивши социалисти, за които всички тук сте тичали години наред, работили години наред, се отричат от нас. Днес внуци на комунисти и деца на социалисти, се отричат от биографиите си, от семействата си с една цел - власт. Нека не позволяваме тези малки проекти да се катерят на раменете на БСП, за да изглеждат великани, защото сме се нагледали на партии едномандатки!", каза още Нинова.

Социалисти пък коментираха, че соцлидерката се е явила на събора с охрана. Мъж с черно яке и дегизиран с шапка на партията не се отделяше от Нинова, което направи впечатление на симпатизантите.   


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още