Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Нинова: Питат ни как сме могли да управляваме с дясна партия

Политика

Корнелия Нинова: Питат ни как сме могли да управляваме с дясна партия

Корнелия Нинова: Питат ни как сме могли да управляваме с дясна партия - Tribune.bg
Снимка:

БСП откриват предизборната си кампания от връх Бузлуджа. По традиция на върха социалистите събират симпатизантите за отбелязване на годишнината от създаване на партията.

„В името на социалната справедливост управлявахме България в последните седем месеца. И днес ни питат, как можахме да управляваме с дясна партията”. Това заяви Корнелия Нинова от Бузлуджа.По думите и отговорът на този въпрос е на поляната. Според нея докато са били в управлението БСП са  направили детските градини безплатни, а пък майчинството е  станало 710 лв.  Корнелия  Нинова обобщи, че чрез управлението БСП е доказала за 6 месеца в управление с дясна партия, че социалната държава е реалност.

„Резултатът е, че можем да се гордеем, защото за първи път сме първи по индустриален растеж. И не е прав Радев, който каза, че оставяме държавата в хаос, друг предизвика хаоса. Преди 5 години ви казах, че нашият най-голям враг е апатията и страхът  и нещата се случиха. Нека днес да продължим този ход, на смели, свободни и независими български социалисти, които сме склонни да застанем до народа си и да го поведем за по-добър живот”, допълни тя.

Нинова заяви, че пипалата на октопода проникнал в БСП за собствени интересни са прекъснати. „БСП е партията с достойното и никой няма да си позволява да тъпче това достойнство. Българските социалисти сме чисти и открити, ние сме партията, която няма зависимости, ние сме партия, която се бори за мир”, заяви лидерката на левицата.

По думите и войната в Украйна трябва да спре, както и да спрат санкциите и контрасанкциите. „В едно интервю казах, че Русия е приятелска страна и адът се изсипа на главата ми, но тези думи са отговорност към България и към индустрията”, заяви соцлидерката.  

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати