Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Нинова: Румен Радев има право да критикува ПП, той ги създаде

Политика

Корнелия Нинова: Румен Радев има право да критикува ПП, той ги създаде

Корнелия Нинова: Румен Радев има право да критикува ПП, той ги създаде - Tribune.bg
Снимка:

„Президентът Радев има право да критикува ПП-ДБ за част от изтеклите разговори, които са шокиращи, но удобно пропуска онази част от тях, които го касаят пряко.“ Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод връчването на мандат днес.  

Нинова припомня, че от от записите става ясно, че ПП и г-н Радев са правили „ала бала схема за изборите" , че цялата държавна машина е работила за тях и че ако народът бъде оставен да гласува свободно, те ще имат между 7 и 10%. 

„Господин президентът днес подчерта, че е призван да пази националната сигурност и Конституцията. Подмяната на изборите е грубо посегателство срещу националната сигурност. А Кирил Петков стана министър в нарушение на Конституцията с протекцията и амнистията от президента. Така, че г-н Радев, вие вече не можете да бъдете морален съдник. Вие създадохте проблемите в държавата и няма как да сте част от тяхното решаване“, заяви още Нинова.

По-думите й вторият мандат е пропилян. „Дано този, при когото отиде третият прояви повече отговорност и предложи единственото вярно решение: 5-6 национални задачи, срок за изпълнение, непартиен премиер и министри експерти“, написа още Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати