Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Нинова с трогателно писмо на благодарност към социалистите

Политика

Корнелия Нинова с трогателно писмо на благодарност към социалистите

Корнелия Нинова с трогателно писмо на благодарност към социалистите - Tribune.bg
Снимка:

Корнелия Нинова пусна в страницата си във Фейсбук трогателно писмо към социалистите, в което им благодари за преизбирането й на председателския пост.

В него тя се обръща към тях с думите:

Вие направихте промяната в БСП необратима! Нека направим и промяната в България необратима!  

С активното си участие показахте, че БСП е зряла, консолидирана и единна.

На 12 септември 2020 г., Българска социалистическа партия беше изправена пред огромно предизвикателство в 130 - годишната си история. Проведохме първия убедителен и успешен пряк вътрешнопартиен избор на председател. Този избор бе посрещнат с емоция, но и с разум и осъзната отговорност. Членовете на партията показаха, че БСП е модерна лява европейска партия и най-демократичната българска партия.

Приемете най-искрената ми благодарност и възхищение към показаната от вас висока организационна и институционална култура и положения огромен труд в отчетно-изборната кампания! Заедно с изборните комисии, показахте как се правят свободни, прозрачни и честни избори! Показахте какво означава истинска, жива и неподвластна на интереси партия!

С активното си участие в прекия избор на председател на БСП местните партийни организации показаха, че партията ни е зряла, консолидирана и единна. Всички внушения, че социалистическата ни партия се разцепва и се раздира от противоречия, приключиха.

Моля, предайте на членовете на общинските (районните) изборни комисии голямата ми благодарност и възхищение за показания професионализъм и висока отговорност в подготовката и провеждането на първия пряк вътрешнопартиен избор на председател на БСП. Предайте им, че заедно с Централната комисия за провеждане на прекия избор дадоха своя голям принос в историята на партията.

Не на последно място изказвам своята най-сърдечна благодарност, че с избирането ми за председател на БСП одобрихте курса, който БСП провежда в политиката през последните 4 години и е желание той да продължи по същия начин. Чувствам огромна отговорност след голямото доверие, което ми дадохте на 12 септември 2020 година.

Ако съм правила грешки в първия си мандат, знам, че нямам право на грешки във втория, с което ще се отблагодаря за проявяваната сила, решимост и отговорност в отминалия пряк вътрешнопартиен избор.

Благодаря ви и за уникалната емоция, която преживяхме заедно в периода между 49-ия и 50-ия конгрес на БСП!

Вие направихте промяната в БСП необратима! Нека направим и промяната в България необратима!

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Изумен Това отвратително женище кога ли ще отиде на боклука?
16.09.2020 19:22 / Отговор
Ще ѝ е баба Меца на гости, рано или късно Баба ѝ на болшевишката "кранта от Крушовица" само на машини е гласувала, дейба скапаната импексаджийка.
Комунетата газ пикаят, щото никой вече не им играе по тъпата русофилска свирка.
Тотален пълен игнор на всички видове паразити - комуняги, мунчовци, фатмаци, мореплаватели, шиниковци, пендели, копейки, дебили, десебейци, жълти книжки, гномове, бегълци, омбудсманки, видински бойци-мойци, майки с балалайки, протестанти и други арестанти и черепи.
Ще отиваме директно на редовни избори на хартия и машини, комбинирано.
Импийчмънт на фатмака!
16.09.2020 21:33
Тараторгаргар Импийчмънт на клепоухото червено говедо - Мунчо Десин
16.09.2020 21:53 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати