Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадин Костадинов бесен: Кое е грозен политически PR, Петков?

Политика

Костадин Костадинов бесен: Кое е грозен политически PR, Петков?

Костадин Костадинов бесен: Кое е грозен политически PR, Петков? - Tribune.bg

Партията излиза на протест на 6 април

Костадин Костадинов отново повдигна темата с кораба „Царевна”, който е блокиран в Мариупол в живо включване в профила си във Фейсбук. Той припомни разказите на жени на българските моряци как те бедстват на плавателния съд - не виждат светлина, нямат храна и са под спорадичен обстрел.

По думите на лидера на „Възраждане” руснаците пускат нашите сънародници, но украинците ги пазят с идеята „когато руснаците превземат Мариупол, да ползват този и други чужди корабо като жив щит”.

Костадинов се възмути на думите на премиера Петков, който във Фейсбук нарече действията на „Възраждане“ политически пиар.

„Когато вчера жените, майките и сестрите на българските моряци на кораба казаха това, Кирил Петков нагло излъга няколко пъти.  Първо, че правителството било в контакст с моряците, после, че имали храна. После каза, че руснаците трянвало да осигурят коридор, което също не е вярно. После каза, че моряците не искали сами да се евакуират. Най-гнусното, което лъжеца Петков каза, че това било грозен политрически PR. Кое е грозен политически ПР, Петков? Това, че жените и майките, родителите се страхуват за живита им”, попита лидера на „Възраждане”. Той заяви, че до скоро си е мислел, че в Петков лиспват експертни и професионални качества, сега мисли, че му липсват и човешки.  

Костадинов го обвини, че нито веднъж не е поставил казуса с кораба по време на разговорите със Зеленски. 

„И тази сутрин излиза едно същество- заместник министър на траспорта и казава, че тъй като корабът бил под малтийски флаг, ние сме уведомили Малта. А това, че това е български кораб, с български екипаж и капитан?”, каза Костадинов.

Той обяви, че на 6 април в 12 часа пред НС партията протест – срещу окупацията и за българска национална политика.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети