Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадин Костадинов за ковид теста на Минчев: Въпросите станаха още повече

Политика

Костадин Костадинов за ковид теста на Минчев: Въпросите станаха още повече

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов отговори на председателя на Народното събрание, след като Никола Минчев си публикува положителния тест за коронавирус в социалната мрежа. По думите на Костадинов въпросите са станали още повече, първо защото не се вижда никакво име, както и има странен час в горния ъгъл на публикувания резултат, който показва 9:57 сутринта, което е преди провеждането на КСНС при Румен Радев.

Ето какво написа Костадинов:

Поисках от председателя на Народното събрание да предостави публично своя положителен тест за наличие на ковид-19. Днес той най-накрая е благоволил да го направи. Това е снимката от неговия личен профил. Две неща обаче са притеснителни:

1. Никъде не се вижда името на човека, комуто е правен този тест.

2. В горния ляв ъгъл е поместен час. Ако това е часът на направата на теста, то той показва 9:57. Това значи, че Минчев го е направил сутринта на 10 януари, разбрал е, че е болен (ако приемем, че показаният тест е негов), и след това е отишъл на КСНС знаейки какво ще последва.

За мен въпросите след показаният от Минчев текст станаха още повече. За сравнение показвам моя тест от вчера, за да стане ясно как изглежда един истински лабораторен документ. Когато моят домашен арест, наречен карантина, свърши, ще му задам тези въпроси лично и публично. Надявам се тогава да изясним всички неясноти.

А иначе да е жив и здрав човека, както и близките му. В понеделник му нямаше нищо, сигурен съм, че и сега е така.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети