Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов: Държавата ни буквално се разпада по шевовете заради безумното управленско поведение

Политика

Костадинов: Държавата ни буквално се разпада по шевовете заради безумното управленско поведение

Костадинов: Държавата ни буквално се разпада по шевовете заради безумното управленско поведение - Tribune.bg
Снимка:

„От няколко дни упорито се говори как трябва да се върнат част от мерките свързани с  COVID 19, които бяха премахнати благодапение на “Възраждане” и на част от българските граждани”, заяви Костадин Костадинов по време на брифинг в Народното събрание.

Той бе категоричен, че няма да допусне въвеждането на мерки, ограничаващи разпространението на вируса.

Лидерът на „Възраждане” се обърна и към президента с Радев с апел бъдещото служебно правителство също да не въвежда мерки срещу COVID 19.

„Направят ли тази грешка ще дадат възможност на „Възраждане” да спечели изборите не с 22 процента, а с 52. Ние обаче нямаме интерес в ситуация, в която държавата ни буквално се разпада по шевовете заради безумното управленско поведение  на управляващите”, заяви той.

Костадинов посочи, че утре „Възраждане” ще проведат консултации при президента Радев във връзка с възможностите за съставяне на правителство в рамките на това Народно събрание.  

„Процедурата по раздаване на мандатите и тази нечувана втора серия от консултации имат една единствена цел  и тя  е да се протака  процедурата , за да се даде още малко време на престъпния кабинет, както  и да се даде шанс на хората, които в момента са в управляващото мнозинство да се опитат да сглобят някаква коалиция тип Франкенщайн”, категоричен бе  Костадинов.  


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати