Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадинов: Правителството е без ясен отговор за сертификата, излизаме на протест

Политика

Костадинов: Правителството е без ясен отговор за сертификата, излизаме на протест

Костадинов: Правителството е без ясен отговор за сертификата, излизаме на протест - Tribune.bg
Снимка:

Правителството не дава ясен отговор за премахването на зеления сертификат, затова излизаме отново на протест. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в пост във Фейсбук.

По думите му вчера е провел телефонен разговор с премиера Кирил Петков.

„Той пое два ангажимента - работната група за премахването на сертификата, свикана по наше настояване, да продължи прекъснатата си работа, и зеленият сертификат да бъде премахнат. Уточнихме се, че експертите (нашите и на правителството) ще решат кога ще стане отмяната на сертификата, като самата отмяна няма да е по-късно от април. Днес здравният експерт на правителството проф. Радка Аргирова заяви, че според нея това може да се случи още през март. Нашето мнение, естествено, е това да стане още този месец.“, обяснява той.

Въпреки това Костадинов се надява, че до края на следващата седмица ще бъде намерено окончателно решение и ще бъдат обявени ясни срокове за премахване на сертификата.

„Крайно време е да приключим с това доказано вредно „зелено“ безумие - България има много по-тежки проблеми за решаване“, категоричен е лидерът на „Възраждане“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети