Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кралев: Спортът е разгромен! Две години брутално отношение и война срещу именити спортисти

Политика

Кралев: Спортът е разгромен! Две години брутално отношение и война срещу именити спортисти

Кралев: Спортът е разгромен! Две години брутално отношение и война срещу именити спортисти - Tribune.bg

„На края сме на една много тежка кампания. Трудно се говори след тези 2 години, които преживяхме заедно. Срещаме се непрекъснато с нашите сънародници, залите са пълни. Всичко, което можахме, обяснихме на хората. Но аз не видях нашите опоненти да се срещат с гражданите“.

Това заяви на предизборно събитие на ГЕРБ/СДС в Добрич бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев.

„Какво да ви кажа за спорта? Спортът е разгромен! 2 години имаше брутално отношение – и от първия служебен кабинет, и от Радостин Василев. Обявиха тотална война на всички спортни организации. При положение, че бюджетът им беше вдигнат с повече от 50%, не успяха да дадат нито един лев повече за клубовете и федерациите. Воюваха с именити спортисти, с президенти на клубове, с всички, с целия сектор. Това показва тяхното отношение“, заяви той.

„Вие представяте ли си какво щеше да бъде ако по наше време бяхме дали 2 млн. лв. за реклама в метрото – ей такива плакатчета – 4-5. Изчистиха си ги, прибраха си паричките, медиите не реагираха. Дайте да си говорим за корупция, да видим къде е корупцията“, призова Кралев.

Той призова само хората да си представят какво би било, ако ГЕРБ бяха дали 93 хил. лв. за „травестит шоу“.

„На какво щяха да ни направят? Мълчат. И защо им е кампания на тези хора. Ние сме тук сред вас, но те нямат нуждата да се срещат, защото националните телевизии са зад тях. Те разчитат на това, че и без да се срещат с хората, благодарение на лъжите на 10 журналисти ще обърнат пак мача, ще се намърдат в Министерски съвет и ще продължат да управляват, громят и грабят. Правиха го кратко, но щетите, които нанесоха са огромни“, заяви Красен Кралев.

ГЕРБ са се справяли и след Станишев, и след Орешарски. Г-н Борисов е показвал, че може да прави екипи от бойци, които да изправят държавата на крака. Сега е по-тежко в сравнение с тогава, но пак ще се справим. И пак ще има спорт, и пак ще има култура, както е имало и преди. Както всеки един от нас е полагал усилия в своя сектор да се грижи за хората, да влага любов и внимание. Да върнем нормалността в България“, призова той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети