Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красен Кралев: Маските падат, „партиите на промяната" станаха „партии на подмяната"

Политика

Красен Кралев: Маските падат, „партиите на промяната" станаха „партии на подмяната"

Снимка:

„Имаме кандидат за президент, това е наша стратегия и тактика преди изборите, ще издигнем човек, който да може да даде отпор на сегашния президент и да спечели изборите, ще е всичко това, което Румен Радев не е - ерудиран, спокоен, балансиран. Не мога да коментирам имена, когато му дойде времето - ще научите името. Взели сме си поуките отпреди 4 години, когато подценихме ситуацията“, заяви пред БНТ бишият министър на спорта Красен Кралев.

По думите му ГЕРБ влиза в предстоящите избори мобилизирани, със силна кандидат-президентска двойка, която се надява съвсем скоро да бъде обявена. Според нето всички ще бъдат удовлетворени.

Кралев смята, че в момента страната се намира в тежка криза, тъй като служебното правителство се е провалило в ръководенето на пандемията.

„Нашите планове са да сложим край на този хаос. Причината е безкрайното желание на Радев да бъде избран за президент за втори път, на всяка цена. Всички бяха срещу всички, кабинет не можа да се състави. Толкова много се плюха, че накрая ги погнуси да се целуват. Маските падат, "партиите на промяната" станаха "партии на подмяната", допълни Красен Кралев

Той заяви, че хората искат връщане на стабилността и нормалността.

„Необходимо е ускоряване на ваксинирането, самият здравен министър е антиваксър, пропусна се ценният период за ваксиниране през летните месеци", каза още Красен Кралев и добави, че съдебна реформа трябва да бъде направена, когато има стабилно мнозинство.  


Топ новини

виж още

Актуална тема