Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красен Кралев откри игрище за мини футбол в Провадия

Политика

Красен Кралев откри игрище за мини футбол в Провадия

Министърът на младежта и спорта и кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС във Варна Красен Кралев и кметът на Провадия инж. Жоро Илчев откриха ново игрище за мини футбол и зона за фитнес на открито в града. Проектът е финансиран от Министерството на младежта и спорта със 185 806 лева. Футболното игрище разполага с изкуствена настилка, осветление и трибуни. То ще се използва както от футболния отбор на Провадия, така и от всички жители на града.

„През последните четири години се направи много за спорта в България. Това е поредният реализиран проект. Само със средства на ММС са ремонтирани и изградени близо 100 спортни съоръжения. Ще продължим да инвестираме в спортна инфраструктура, за да може нашите деца да спортуват на модерни игрища и да ни радват с успехите си. Пожелавам ви със здраве да използвате новото бижу на Провадия“, заяви Красен Кралев.

Спортният министър изненада отбора на Провадия със спортни екипи, футболни топки, мрежи и флагчета. Кметът на Провадия Жоро Илчев благодари на Красен Кралев за подкрепата към спорта в града. Той подари на спортния министър часовник, който да му напомня, че е време да посети Провадия отново. Илчев изказа благодарността си към правителството и премиера Бойко Борисов за цялата подкрепа, оказвана на града. Кралев направи инспекция и на игрището за мини футбол и баскетбол в Игнатиево. Кметът на Община Аксаково Атанас Стоилов и кметът на Игнатиево Димитър Димитров запознаха Кралев с етапа на строителството на съоръжението. То също ще разполага с изкуствена настилка, трибуни и осветление. Средствата, отпуснати от ММС за реализирането на проекта, са в размер на 153 279 лв.

Кралев посети и Ветрино, където се срещна с жители и представители на спорта в общината. По време на срещата министърът подари спортни екипи и футболни топки на с. Момчилово. Той и кметът Пламен Петров обсъдиха възможността да бъдат ремонтирани съблекалните на стадиона, където местният тим провежда мачовете си. Кралев пое ангажимент и пред кмета на Община Ветрино Димитър Димитров в общинския център да бъде изградена площадка за стрийт фитнес. Димитров и жителите на общината благодариха на Кралев за усилената работа и грижите, които полага за българския спорт и всички спортисти.

 

Дани Каназирева в КарловоДани Каназирева в Карлово

Държавата и община Карлово са изпълнили проекти за над 39 милиона лева, каза при посещението си в района водачът от гражданската квота на листата на ГЕРБ – СДС и областен управител на Пловдив Дани Каназирева. Тя бе посрещната от кмета на общината д-р Емил Кабаиванов.  Един от проектите е ремонтът на Подбалканския път, който е от ключовите пътни артерии в Пловдивска област.

Строителните дейности са финансирани от АПИ. „По него денонощно преминават над 6000 МПС-та, интензивността на движение е много голяма, използва се като обходен път на АМ „Тракия“ при инциденти и ПТП и затваряне на автомагистралата. Осигурява транспортен достъп на близките населени места със София, Карлово и Бургас“, поясни Каназирева и уточни, че в момента продължава и вторият етап на ремонта –Карлово –с. Певците, който е 12 километра.

От своя страна кметът на Карлово Емил Кабаиванов припомни, че се работи по проекти за над 16 милиона лева, сред които „Консервация и реставрация и експониране на туристическата инфраструктура на община Карлово“, ремонт на НЧ „Васил Левски – 1861“, реконструкция на площад „20 юли“ , ремонт на детската градина в Клисура. За ремонт на спортен комплекс Васил Левски“, за паметника на Васил Левски и едноименния площад са предоставени 1 милион лева от държавата.

Центърът на БанкяЦентърът на Банкя

Срещи в различни точки на София проведоха кандидати от ГЕРБ-СДС. Христо Гаджев, Соня Костадинова, заедно с общинския съветник Екатерина Йорданова и членове на ГЕРБ-Люлин разговаряха с жители по време на открита приемна в района. Лъчезар Иванов, Евгени Будинов, Диана Фотева и Цвете Лазарова, кметът на район „Банкя“ Рангел Марков, общинският съветник Анна Стойкова и членове на местната структура организираха открита приемна в центъра на Банкя и разговаряха с гражданите за постигнатите проекти. От ГЕРБ разговаряха с граждани и в Северния парк, в Южния парк, както и в районите „Подуяне“, „Младост“, „Нови Искър“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети