Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красен Кралев се срещна с треньорите и ръководителите на варненските тенис клубове

Политика

Красен Кралев се срещна с треньорите и ръководителите на варненските тенис клубове

Красен Кралев се срещна с треньорите и ръководителите на варненските тенис клубове - Tribune.bg
Снимка:

 

„Днес се срещнах с треньорите и ръководителите на варненските тенис клубове Черно море, Супер спорт, Велто, Тича. Говорихме за провала на харвардските измамници и Руди Гела в областта на спорта. За тежките обиди и финансови щети, които това престъпно управление донесе на спортния сектор. Говорихме и за плановете ни за развитие на инфраструктурата за тенис на територията на община Варна. За успехите на варненските тенисисти Пьотр Нестеров, Иван Иванов и Симон Антони Иванов. За финансирането на федерацията по тенис и клубовете“ Това написа във Фейсбук профила си бившият министър на спорта и кандидат за депутат от партия ГЕРБ Красен Кралев.

„Като спечелим изборите на 2 октомври и сформираме правителство, вдигаме рязко средствата за спортните клубове с 200 %, за да имаме още топ тенисисти като Григор Димитров“, категорично заявява той.

„Продължаваме с бързи темпове да модернизираме спортната инфраструктура, за да могат сегашните ни таланти, като Пьотр Нестеров, Симон Антони Иванов и Иван Иванов, да продължават да печелят победи за България“, завършва публикацията си Кралев.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати