Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красимир Каракачанов: Не различното, а традиционно семейство има нужда от подкрепа

Политика

Красимир Каракачанов: Не различното, а традиционно семейство има нужда от подкрепа

Снимка:

Искам още да попитам едни либерални български лидери, лицемерно изчакали да минат изборите, за да обявят своята подкрепа за гей-парада - дали те щяха да имат този един евродепутат, който сега имат, с цената на лъжа и лицемерие

Не различното, а традиционно семейство има нужда от подкрепа. Тази позиция изразява лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

„Днес това семейство е подложено на удари. Това семейство е сочено с пръст като нещо мръсно от т.нар. „различни“. Стига толкова лицемерие. Това не помага на нашата Европа, която е на кръстопът. Нашата Европа, нашият континент е подложен на геноцид“, пише още в позицията му, разпространена от пресцентъра на партията му.

„Отново стана време за прословутия „прайд“. Продължавам да не разбирам за какви права се протестира, при положение, че българското общество е едно от най-търпеливите и великодушни общества в Западния свят. Понякога сме даже излишно търпеливи. 

Наистина не разбирам колко по-либерални трябва да бъдем, за да се харесаме на т.нар. ЛГБТ хора. И винаги съм смятал, че не е проблем самият либерализъм, големият проблем е лицемерието, което той носи. Това лицемерие ще убие красивите либерални идеи на поредица революции и велики умове.

Например, искам да знам дали тези 25 посланици, подкрепили т.нар. гей прайд у нас, биха подкрепили подобно мероприятие в Саудитска Арабия, например. Или Иран, с когото ЕС подписа търговско споразумение.

Искам също да знам кое е по-важно: купонът на малцина европейски гей-туристи в центъра на София днес, парадиращи със сексуалните си странности, или фактът, че цяла Европа е в безпътица и не знае накъде върви.

Искам още да попитам едни либерални български лидери, лицемерно изчакали да минат изборите, за да обявят своята подкрепа за гей-парада - дали те щяха да имат този един евродепутат, който сега имат, с цената на лъжа и лицемерие.

Радан Кънев официално подкрепи гей двойките и София прайд

Защо изобщо трябва да подкрепяме гей-туристи, а не подкрепим традиционното семейство от мъж и жена – което наистина е подложено на удари!? И у нас, и в цяла Европа.

Семейството трябва да е в центъра на нашата грижа. Защото семейството е носител на добродетели, семейството е носител на жизненост за България и за цяла Европа, и за целия свят. Особено днес, във времената на демографски колапс, когато и  у нас стотици хиляди семейства имат репродуктивни проблеми!“, гласи още позицията на Каракачанов. 

Той изразява и мнението, че българските граждани трябва да участват в Похода за семейството

„Аз изразявам моята подкрепа на българското семейство – което се състои от мъж, жена и деца“, завършва Каракачанов.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още