Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красимир Каракачанов: Никой не следи Нинова, видяла е патрули на МВР

Политика

Красимир Каракачанов: Никой не следи Нинова, видяла е патрули на МВР

Красимир Каракачанов: Никой не следи Нинова, видяла е патрули на МВР - Tribune.bg
Снимка:

Те не са я следвали, бяха там. На практика тя ги е следвала, казва вицепремиерът

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви намерение да запознае с писма посланиците на европейските държави, че е следена при пътуванията си в страната. Силовият вицепремиер Красимир Каракачанов обаче отрече това напълно. И заяви, че полицията никога не се е занимавала с Нинова.

„Във въпросното село, където беше Нинова, има патрули, за да не се изнася заразен добитък. Никой не е следил никого“, коментира вицепремиерът и министър на отбраната по случая.

Той помоли медиите да не го вкарват в обяснителен режим с въпроса, че козите и овцете са с приоритет за МВР пред червената лидерка.

„Сега ще ме вкарате в обяснение – кози, коне и други животни. Полицейски патрули имаше по една патрулка от местните РПУ-та, които контролираха дали някой няма да укрие заразените животни и да ги изнесе. Двама полицаи с една патрулка. Те не са я следвали. Те бяха там. На практика тя ги е следвала“, заяви Каракачанов.

Той припомни, че Нинова и досега си е позволявала да говори, че се избива добитъкът на тези хора в Странджа, за да се изселят. Силовият министър дори цитира думите й: „нали четете, че на Безмер нощно време кацат самолети с нелегални имигранти“.

„Това е една гнусна лъжа и аз поисках проверка от ДАНС, макар че на мен ми е ясно, че няма как, не да кацне, а и да излети нито един самолет, на което и да е военно или бившо военно летище, без аз да знам“, коментира Каракачанов.

Той определи поредната акция на Нинова като „мащабна лъжлива кампания, с която се цели да се дестабилизира положението“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети