Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красимир Янков: Изборът за лидер на БСП е опорочен

Политика

Красимир Янков: Изборът за лидер на БСП е опорочен

Красимир Янков: Изборът за лидер на БСП е опорочен - Tribune.bg
Снимка:

Тримата от петимата кандидат-председатели обявиха бойкот за вътрешните избори

„Изборът вече е опорочен, той се провежда без правила. Има такива, предложени от Нинова, които са гласувани без кворум. Настояването да се изчисти самата процедура не получи никаква реакция”.

Този коментар направи пред Нова ТВ Красимир Янков, един от кандидатите за председателите на БСП. Вчера той, Валери Жаблянов и Георги Тодоров обявиха отказ да участват на изборите в събота. Причината – не е ясно дори колко ще са имащите право да гласуват за лидер на партията.

Янков и Жаблянов призоваха симпатизантите си да не гласуват изобщо, Тодоров използва метафората, че той самият смята „да отиде за гъби“ по време на изборите.

„Нинова въведе модел на сепаративни срещи, в които, вместо да се говори за идеите на партията, програмата и състоянието ѝ, се поставяха разделителни линии и се обвиняваха обекти”, обяви Янков.

Той смята, че Конгресът трябва да вземе решение за изчистване на процедурата, както и за регулиране на процесите в БСП. Според Янков партията е блокирана.

„Нинова и посоченото от нея ръководство бламира заседанията на Националния съвет. Ние нямаме позиция по актуалните теми. Нямаме и решение за този избор, как да не бъде опорочен или фалшифициран” , добави той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Иво В бсп никога не е имало правила особено откакто нинова е на власт там!Тя е свикнала на абсолютно беззаконие, мамене, и влачене!Всеки осмелил се да я пита кой открадна партийните пари от партийната каса вече е изритан от бсп!Дори изобщо не ходете в централата си да гласувате!
09.09.2020 17:19 / Отговор
Патриот Най-после се намери човек, който да затрие античовешката партия! Обра ги и ги разиграва, както си иска! Уж умни и достойни мъже не могат да се справят с другарката! Толкова сте умни и достойни!Демагогия години наред и резултата е очеизваден!Приватизира ви изцяло!ЧЕСТИТО!
09.09.2020 17:52 / Отговор
DADDY COOL УПРАВЛЕНИЕТО НА ЧИФУТА - МАМИН СМРЪДЛЬО ПРИКЛЮЧИ, С НОКАУТ ;)
https://www.youtube.com/watch?v=iQEpTa3VqLU
10.09.2020 07:10 / Отговор
Иванова На Красимир Янков все някой му е виновен,не му ли омръзна все за нещо да хленчи и не разбра ли,че с такова поведение няма как да се хареса на обикновените хора. Да си лидер се иска кураж,сила да можеш да отстояваш позициите на партията си,а не да слугуваш на определен кръг самозабравили се съпартийци и управляващи.
11.09.2020 19:13 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети