Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Критик на Фандъкова влиза в екипа ѝ

Политика

Критик на Фандъкова влиза в екипа ѝ

Снимка:

Арх. Ивайло Петков е сериозен критик на застрояването в София

„Искам още един мандат, защото съм убедена, че работата за София трябва да продължи и то със скоростта, която наложихме. Имам много ясна програма и конкретни приоритети“, заяви пред БТВ Йорданка Фандъкова.

Тя посочи, че е поискала промяна в екипа си, защото се променят приоритетите.

„Вече на дневен ред са работата в кварталите, чистотата на въздуха, дигитализацията. За новите приоритети има нужда от нови хора с нови идеи“, подчерта тя.

Тя съобщи, че един от хората от новия ѝ екип ще е архитект Ивайло Петков – един от учредителите на „Група Град“, които са сериозни критици на това как се строи в София.

„Те имат и грижата за градската среда, имат конкретни идеи“, обясни решението си Фандъкова.

„Улица „Граф Игнатиев“ беше голям урок за нас. В дълг на софиянци сме по отношение на планината Витоша и на достъпа до нея, както и за Борисовата градина – по специално къпалнята „Мария Луиза“, отбеляза още столичният кмет.

Според нея интересът на инвеститорите към София показва, че има напредък в развитието на града. 54% от чуждестранните инвестиции са в столицата.  


Коментари (2)

Фандъкова Никакво управленско мислене.Само, че имало много работа- преведено пари за крадене. Един път не каза , че има големи грешки в работата си. Никакво споменаване на районите, които тя не посещава и не знае, че създава гета, циганизация.Долна слагачка.
19.09.2019 08:17 / Отговор
Ехо Районите си имат кметове. Не смесвайте нещата.
19.09.2019 08:27

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още