Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Крум Зарков е уверен: С БСП Манолова има шанс за София

Политика

Крум Зарков е уверен: С БСП Манолова има шанс за София

Крум Зарков е уверен: С БСП Манолова има шанс за София - Tribune.bg
Снимка:

„Решението за кандидат-кмет на София предстои, то ще бъде взето на 11-ти. Мая Манолова е много силен кандидат и с евентуалната подкрепа на БСП има всички шансове да спечели в София. Затова очаквам един много конструктивен разговор в сряда“, заяви пред Нова ТВ зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков.

По думите му след това БСП ще може да влезе в дългоочаквания от жителите на София дебат за това как трябва да се развива градът.

 „Хората търсят единство. Създава се доста сериозно напрежение срещу модела „ГЕРБ“ и начина, по който се консумира властта. Всеки, който не е съгласен с този модел съвсем логично може да се намери в една обща коалиция, визия или програма“, подчерта Зарков.

Той добави още, че БСП била партия със сериозен потенциал.

„В обществото съществува очакване да се излезе над партийните разделения, да се обяви нов курс на развитие, да се създаде нова среда на публичен дискурс. БСП разбира и се опитва да отговори на тези очаквания – както с усилия вътре в самата партия, така и показвайки, че може да гласува доверие включително на хора, които са извън нея“, каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Ех Круме,ех тъпако Извън нея са само вашите бсп-мераци за власт под всякаква форма и на всяка цена.Мижитурка,която дава прогноза е по-долнопробно от социолог/Първанов/с откровенно лъжлива,такава...
07.09.2019 19:26 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети