Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кузман Илиев: Румен Радев обяви война на ПП

Политика

Кузман Илиев: Румен Радев обяви война на ПП

Кузман Илиев: Румен Радев обяви война на ПП - Tribune.bg
Снимка:

„България е разделена, това се вижда и на улицата. Трябваше да се обособят онези, които бяха по-тихи и разчитаха да има сувернитет - вече са доста по-буйни“, заяви Кузман Илиев пред  Нова нюз.  

„Според мен Радев говори на тях - към онези, които биха го подкрепили в една война, която започва. С това, което направи той обяви война на „Продължаваме промяната“, каза още той. По думите му президентът Радев печели и ако ПП-ДБ направи правителство с ГЕРБ, и ако не направи.  

„Фигурата на президента има специфична мощ и това е неговата реч. С думите си прави политика. По този начин той мобилизира онези хора, които ще го подкрепят в голямата битка. Политиката е война с мирни средства. Ако се получи едно евратлантическо правителство с ГЕРБ, хората ще си кажат има само един център на власт и това е президентът. Според мен нарочно влиза толкова остро, за да им каже влизам в тази война и ще спечеля. Той играе много смел ход“, отбеляза Кузман Илиев.

Според него спешно трябва да се приеме удължаване на бюджета. И изрази надежда в близките няколко месеца да се сформира редовен кабинет. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати