Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лечева без угризения за имиджа на БСП

Политика

Лечева без угризения за имиджа на БСП

Лечева без угризения за имиджа на БСП - Tribune.bg
Снимка:

„Получих поканата от президента Румен Радев. Проведохме разговор за проблемите в спорта и как да се решат. Аз съм била в различни качества в сферата на спорта“. Това заяви пред БТВ служебният министър на спорта Весела Лечева.

Министърът на икономиката: Нинова е назначавала хора без конкурс, 72 души са били уволнени

Тя уточни, че е поела поста, за да защити интересите на спорта и добави, че е приела болезнено реакцията на БСП за участието ѝ в служебния кабинет.

„В никакъв случай не смятам, че от това има полза и за двете страни. Като член на БСП съм работила за разширяването на влиянието ѝ. Била съм активен участник. Днешното ми участие в служебния кабинет е в лично качество. При всички случаи отговорността се носи от служебното правителство, а не от полигическа партия“, посочи Лечева.

Нинова: БСП се разграничава от служебните министри, Радев се меси във вътрешнопартийни дела

Служебният министър на спорта допълни, че президентът Радев е подкрепял социалистите и членовете на БСП и не се е намесвал в решенията на партията.

„Аз не чувствам угризения, че съм накърнила имиджа на партията. Работата ми е била показателна по отношение на изборните ми резултати. Във всички кампании сме печелили изборите и то в най-тежките времена на БСП, когато ГЕРБ беше във възход“, подчерта тя.

Министрите Весела Лечева, Крум Зарков и Явор Гечев няма да могат да вземат участие в изборите през октомври, тъй като са част от служебния кабинет.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп