Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кирил Добрев за служебните министри: Тримата мои другари са едни от най-популярните лица в БСП и в обществото

Мрежата

Кирил Добрев за служебните министри: Тримата мои другари са едни от най-популярните лица в БСП и в обществото

Кирил Добрев за служебните министри: Тримата мои другари са едни от най-популярните лица в БСП и в обществото - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Кирил Добрев

Тази сутрин един бивш кандидат за общински съветник от Гергьовден, а към днешна дата голям ръководител в БСП се разграничи от Весела Лечева, Крум Зарков и Явор Гечев и заяви, че с “действията си се самоизключиха от сърцата на българските социалисти”. Подобно изказване може да предизвиква в мен само и единствено съжаление, по простата причина, че тримата мои другари са едни от най - популярните лица както в БСП, така и в обществото.

Весела Лечева е печелила олимпийски титли, златни медали от световни и европейски първенства и е карала милиони българи да се гордеем с нейните постижения. Личните преференции и лична подкрепа, които получаваше Весела е далеч по - голяма от цялата листа на въпросния партиен водач.

Зарков е най- подготвеният юрист, с който БСП разполага. Автор на почти всички закони, които БСП е предлагала последните 4-5 години. Да припомня, че Зарков получи най-много гласове от Конгреса за член на НС, което го прави най- подкрепяната и консолидираща фигура в БСП.

За Гечев ще кажа, че беше младежки председател тогава, когато за БСП гласуваха десетки хиляди млади хора, а качествата му на специалист в земеделието го направиха председател на Национален съюз на земеделските кооперации в България въпреки БСП. Може би е хубаво човек първо да си даде сметка,да се запита какво е дал на партията и обществото и тогава да дава оценки.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати