Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лидерът на БСП събира хора за протестите в София. И не приема оправдания

Политика

Лидерът на БСП събира хора за протестите в София. И не приема оправдания

Лидерът на БСП събира хора за протестите в София. И не приема оправдания - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на БСП Казанлък Румяна Друмева призовава своите съмишленици  да вземат участие в протестите в Триъгълника на властта в София, пише местният сайт kazanlak.online.

„Само едни и същи ходим. Не приемам оправдания вече! 29 дни все заети с работа, море, ремонти, рождени дни и т.н. Борбата трябва да продължи солидарно! Ако сега ни пречупят мизерията е още една година”, пише Друмева до социалистите.

И ги успокоява, че в София са неразпознаваеми.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети протест

Коментари (4)

НЕЩАСТНИ ХОРИЦА ВЪРВЯТ СРЕЩУ СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ В ПОЛЗА НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ, КОИТО ИМ ОГРАБИХА ПЪРВО ПЕНСИОННИТЕ И ЗДРАВНИТЕ ФОНДОВЕ ПРЕЗ 1989 Г, А СЕГА ВЕЧЕ КАТО КАПИТАЛИСТИ ДОЯТ ЧРЕЗ ФИРМИТЕ СИ
13.08.2020 21:51 / Отговор
софиянец Става страшно за столицата.На поход към жълтите павета тръгват легиони от протестиращи.Нека да ги докарат да видят къде са жълтите павета ,но тези на които нуждниците им са на двора и черпят вода от гераните и събуват галошите на прага така ще о...ат една от емблемите на София ,докарани на времето от истинска столица,че после истинските софиянци ще трябва да детоксикират като от Ковид-19.Това ,че Ви лъжат ,че сте неразпознаваеми в София мислете после да не си мачкате забрадките и калпаците.Всички да гласуват за кобилата Кури за лидер, защото тя има още работа за свършване в Столетницата.Има още парички за опапване пък и предстои сватба зад Океана и са нужни дарове.Докато не довърши Партията няма да си отиде-такава е заръката на Белия Мавър-бат Ванко приватизатора.Той отсега се оглежда дали да не я прати при Славун или Цвъки.
13.08.2020 21:58 / Отговор
кесо Ами наложете партийни наказания бе, другарко. Навремето кога Партията "освободи" България от "монархо-фашизма", само като кажеше "елате хиляди, младежи" и наивниците идваха и бачкаха като роби по "националните обекти" за "светлото комунистическо бъдеще". Срамота е днес да няма поне хиляда "борци" да се поизтегнат на жълтите павето под грижите на "тираните" дето требело да свалят.
14.08.2020 10:14 / Отговор
Случайно Не се ли вижда на стената зад тези хора едно ы ??
14.08.2020 10:52 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати