Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Любен Дилов-син: Мога да бъда „купен“ само с голяма идея

Политика

Любен Дилов-син: Мога да бъда „купен“ само с голяма идея

Любен Дилов-син: Мога да бъда купен само с голяма идея - Tribune.bg
Снимка:

„Мога да бъда „купен“ само с голяма идея, или голямо предизвикателство. Нито жените ще ме харесват повече, ако се отъркам във властта, нито ще имам повече време за любимото си хоби, нито пък ще изкарам някакви пари“, това заяви в интервю пред Клуб Z водачът на листата на ГЕРБ в Бургас Любен Дилов-син.

Той коментира, че би било чудесно, ако властта флиртуваше повече с т.нар. „интелигенция“.

„Имам прекрасен живот на водолаз, издател на списания, които обичам, журналист на свободна практика... За да го заменя с по-тежък политически ангажимент, трябва да има някакво наистина голямо предизвикателство. В момента такова предизвикателство е постигането на някаква форма на национално съгласие за бъдещето на България. … Ведрото чувство за хумор и добронамереността на „Гергьовден“ много могат  да помогнат в процеса на търсене на съгласие....“, казва още Дилов-син.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

хаха И какъв парадокс политическата протитут*а Любен Дилов-син, минал през всички партии, даже и през дудука Бареков, сега отиде в тази, която няма абсолютно никакви идеи, единствената идея на кратуната Боко и шайката му е как да крадат повече.
03.03.2021 11:27 / Отговор
Софроний Какво са откраднали бе, болшевишки кретен?
03.03.2021 12:27

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети