Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лозан Панов обяви вицето си: Каузата ми е независимостта на съдебната система

Политика

Лозан Панов обяви вицето си: Каузата ми е независимостта на съдебната система

Лозан Панов обяви вицето си: Каузата ми е независимостта на съдебната система - Tribune.bg
Снимка:

"Мария Касимова-Моасе е кандидатът за вицепрезидент. Тя ще се занимава с въпросите, свързани със социалната дейност, съобщи Лозан Панов на събирането, свикано от Инициативата „Правосъдие за всеки“ пред президентството.

Касимова завършва българска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Кариерата й на журналист започва във в. „Стандарт“, където пише за театър, кино и музика. Била е сътрудник на всекидневниците „24 часа“, „Сега“, „Демокрация“. Заемала е отговорни редакторски позиции в лайфстайл списанията „Едно“, ELLE, в „Капитал LIGHT” и е един от основателите на сп. НЕЯR.

В момента работи на свободна практика за различни медии.

„Моята кауза е независимостта на съдебната система, ще се обърна за подкрепа към всички свободни граждани“, заяви председателят на Върховния касационен съд, който все още не е напуснал поста си, но влиза в политиката.

Панов бе придружен и от Георги Георгиев от „Боец“, който се изявява като негов оператор, вероятно и ще бъде част от предстоящата кампания. Георгиев е известен през годините с близостта си с банкера-беглец Цветан Василев. 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Лозан Панов
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети