Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Максим Генчев: Слави ще направи правителство, Мая Манолова е перфектна за премиер

Политика

Максим Генчев: Слави ще направи правителство, Мая Манолова е перфектна за премиер

Максим Генчев: Слави ще направи правителство, Мая Манолова е перфектна за премиер - Tribune.bg
Снимка:

„Мая Манолова е перфектният министър-председател на България. Аз ѝ вярвам. Тя е изключително работна и много праволинейна, в добрия смисъл на думата“. Това заяви пред БНР Максим Генчев, режисьор, сценарист и актьор, избран за депутат от гражданската квота в листата на „Изправи се! Мутри, вън!“.

Създалото се напрежение между лидерите в коалицията - Мая Манолова и Николай Хаджигенов - той обясни като недоразумение и подчерта, че „Изправи се! Мутри, вън!“ не е политическа формация със стратегия и дисциплина:

„За мен това са интересни за опозицията, която в случая е управляващата партия ГЕРБ, моменти, които би използвала, за да ни натиска, че едва ли не сме се разцепили. Ние искаме ревизия на досегашната власт - по този въпрос не може никой да ни разцепи“.

Максим Генчев прогнозира, че Слави Трифонов ще направи правителство, защото за него е рисково отново да отиде на избори, тъй като „българинът веднъж излиза масово да гласува“.

„Аз играя главна роля в собствената си пиеса. Не участвам в епизоди или в поддържащи роли в чужди пиеси“, коментира режисьорът.

Генчев е избран за депутат от листата в Кърджали и сподели, че се е съгласил да влезе в депутатската надпревара там, защото смята, че Родопите са прекрасно място за създаване на Киноцентър.

Той даде заявка за ревизиране в новия парламент на Закона за киното и го определи като компромисен.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (15)

мда Е, комунистът Борисов направи Манолова обмудсман, за да си чисти имиджа там и да си помпа рейтинга, ако сме за продължение да стоим на дъното, до което ни доведоха ГЕРБ, Манолова е перфектния заместник на мутрата Боко.
09.04.2021 22:20 / Отговор
МАЗНИЯ ДЕБИЛ-РУСОФИЛ КОНТРАДЕЗИНФОРМИРА...... .
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ РУМЕН РАДЕВ! - ЛИЦЕТО Е ОБУЧАВАНО ДА УБИВА......
СЪВЕТСКАТА СИСТЕМА ЩЕ УБИВА......
09.04.2021 22:42
Българин до хслюциниращия мда Дъното но доведоха комунистите,но не и ГЕРБ!
И ПРИЯТНО ИЛИ НЕ 850000 БЪЛГАРИ ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ ВЪВ 24 РАЙОНИ ПОБЕДИТЕЛИ!
МАФИЯТА,ОТРЕПКИТВЕ И КОМУНИСТИТЕ ИСКАТЕ БЪЛГАРИЯ НА ДЪНОТО!
10.04.2021 00:38
клюкарка Прочетох, че мда бил един от прякорите на Тартаковер. Чудех се дали не ковидясъл, напоследък се е умълчал.
10.04.2021 08:56
ами Изпълнителната (Правителството) и законодателната (Парламентът) власти не могат да нареждат на съдебната власт кой да разследва, преследва и осъжда, защото по закон е независима. Това желание за преследване и осъждане на политическия "враг" прилича на комунистическа практика. А и трябва най-малкото достатъчно време и квалифицирани, но и морално некорумпирани разследващи, които да съберат достатъчно доказателства, валидни пред Съда. За колко време и кой ще смени корумпираните кадри в съдебната система?! Така че, стига "розов" популизъм от разни дилетанти, самонадеяни, че имат какъвто и да е капацитет да управляват!
09.04.2021 22:21 / Отговор
ГЛЕДАЙТЕ ПУТИН... МИСЛЕТЕ ЗА РУМЕН РАДЕВ...... .
САМО ЕС И НАТО МОГАТ ДА ГИ СПРАТ.....
09.04.2021 23:03
Karabas Barabas Гус‘ин Генчев, да ти кажа още отсега, за да не храниш някакви илюзии – ти киноцентър в Родопите няма да имаш! Ясно ли ти е? Нито някой ще ревизира Закона за киното!
09.04.2021 23:02 / Отговор
хаха Мутресата Маямата е идеална за премиер на държавата на мафията:)))
09.04.2021 23:18 / Отговор
Ташунко Това недоразумение Генчев винаги си е било пълно куку, кой нормален човек може да се интересува от мнението на такъв отпадък?
10.04.2021 00:16 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети