Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Маноил Манев дари 13 броя от романа си „Орденът на оръжието“ на Медицинския институт на МВР

Политика

Маноил Манев дари 13 броя от романа си „Орденът на оръжието“ на Медицинския институт на МВР

Маноил Манев дари 13 броя от романа си Орденът на оръжието на Медицинския институт на МВР - Tribune.bg
Снимка:

Народният представител от ГЕРБ Маноил Манев дари 13 броя от романа си „Орденът на оръжието“ на медиците от Медицинския институт на МВР. Дарението прие директорът на МВР болница проф. д-р Ненчо Смилов, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Макар и повечето хора да се намират в социална изолация, има други, които работят ежедневно на първа линия срещу коронавируса и се грижат за нашата сигурност и здраве. Сред тези герои са и медицинските служители от Медицинския институт на МВР, които работят без почивка, без право да се приберат при близките си, без право на време за себе си. Надявам се, че дарените книги ще им помогнат по-лесно да преминат през този тежък период“, сподели депутатът Маноил Манев.

Книгата разказва стара легенда за създаването на Ордена на тамплиерите, което се случва някъде тук, на Балканите. Тя е пътешествие във времето и пространството, пътешествие сред рицарска история, съвременни шпионски игри, политика, геополитика, древни и съвременни битки и сражения. От Перперикон, през Царичина дупка, до Крим и древен Йерусалим.

Това е второто дарение за деня, което Маноил Манев прави за МВР болница. По-рано той заедно с колегите си Пламен Нунев и Красимир Ципов от Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред предоставиха 85 комплекта с висококачествени защитни облекла на лечебното заведение.

 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети роман

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети